Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Bant

Nederland

 

206 pers.
Groepsaccommodatie Bant

Exclusief is dit bijzondere park af te huren voor je groep tot 150 personen.Exclusief is dit bijzondere park af te huren voor je groep tot 206 personen (of 97 personen bij 1 persoon per slaapkamer). De schuren van deze voormalige boerderij zijn omg..

Bant

28 pers.
Groepsaccommodatie Bant

Deze groepsaccommodatie grenst direct aan een speelveld en wordt verhuurd met 4 zespersoons comfortabele recreatiewoningen. De recreatieruimte heeft een eigen professionele keuken, een stoere bar, een eetgedeelte met grote stamtafels en een hoek met ..

Bant

8 pers.
Vakantiehuis Bant

Achtpersoonswoning op voormalige boerenerf bij grens Friesland, Overijssel en FlevolandOp het kleinschalig vakantiepark staan comfortabele vakantiewoningen voor 8 personen. Alle slaapkamers zijn uitgerust met 1-persoons boxspring bedden. Op de begane..

Bant

24 pers.
Groepsaccommodatie Bant

Deze groepsaccommodatie, een kleinschalig vakantiepark, is gelegen op het erf van een voormalige boerderij en aan de rand van een 1200 hectare groot bos. Wij bieden hier 4 comfortabele vakantiewoningen en een gez...nOm de 1.5 meter afstand te kunnen ..

Bant

24 pers.
Groepsaccommodatie Bant

Glamping! Dat is de sfeer en de vrijheid van kamperen, maar dan met het comfort van een hotel! De 4 luxe zespersoonstenten met de grote groepstent bieden de zespersoonstenten plaats aan groepen tot 24 personen.Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarbo..

Bant

78 pers.
Groepsaccommodatie Bant

Op het erf van een voormalige boerderij staan 13 vakantiehuisjes rond een vijver, geschikt voor 76 personen. Deze kunnen in combinatie met de grootste zaal op het park worden gebruikt voor allerlei groepsuitjes.Op het erf van een voormalige boerderij..

Bant

36 pers.
Groepsaccommodatie Bant

Op het erf van een voormalige boerderij aan de rand van een 1200 hectare groot bos, ligt een kleinschalig vakantiepark. Het park ligt aan de rand van het 1200 hectare grote Kuinderbos, wat wordt doorkruist door vele kilometers wandel-, fiets- en ruit..

Bant

30 pers.
Groepsaccommodatie Bant

Op het erf van een voormalige boerderij is een kleinschalig vakantiepark en wij bieden aan: 5 vakantiehuisjes en een gezellige ronde zaal met in het midden een grote houtkachel met zitjes er omheen. De huisjes li...Op het erf van een voormalige boerd..

Bant

24 pers.
Groepsaccommodatie Bant

Op het erf van een voormalige boerderij is een kleinschalig vakantiepark. De combinatie die wordt aangeboden bestaat uit 6 trekkershutten en een knusse groepsblokhut. De trekkershutten liggen op zeer korte afstan...Op het erf van een voormalige boerd..

Bant

4 pers.
Lodge Landerij

Pipowagen - 2 personen - FlevolandBeleef een bijzondere overnachting in een knusse pipowagen op een glamping in Flevoland.nPipowagen van Vakantiepark Eigen WijzenIn de romantische zigeunerwagen van Vakantiepark Eigen Wijze kunnen 2 personen comforta..

Bant

6 pers.
Comfortabele 6-persoons glamping tent

Glamping Tent - 6 personen - FlevolandGeniet van glamping aan het water in een luxe 6 persoons Glamping tent in Flevoland. Dat is kamperen in een safaritent met het comfort van een hotel.nGlamping Tent van Vakantiepark Eigen WijzenDe luxe safaritent ..

Bant

30 pers.
Groepsverblijf groepstent + vier luxe 6-pers. glamping tenten (24 personen)

4x Glamping Tent - 24 personen - FlevolandGeniet met een stel vrienden of de hele familie van glamping in Flevoland, aan het water, in de luxe 6 persoons Glamping tenten. Combineer de sfeer van kamperen met de luxe van een hotel.nGroepsaccommodatie G..

Bant

30 pers.
Groepsaccommodatie Bant

Op het erf van een voormalige boerderij staan vakantiehuisjes rond een vijver. Deze kunnen in combinatie met een verblijfsruimte op het park worden gebruikt voor allerlei groepsuitjes. De 5 huisjes bieden slaapr...Om de 1.5 meter afstand te kunnen wa..

Bant

18 pers.
Groepsaccommodatie Bant

Op het erf van een voormalige boerderij is een kleinschalig vakantiepark. De combinatie bestaat uit 3 vakantiehuisjes en een knusse groepsblokhut. De huisjes liggen op zeer korte afstand van de groepsblokhut, die...Om de 1.5 meter afstand te kunnen w..

Bant

16 pers.
Vakantiehuis Bant

Een combinatie met een groeps lodge en 4 comfortabel vierpersoons lodges. De lodges hebben een grote schuifpui direct naar het vlonderterras met uitzicht op de grote vijver. De woonkamer en het terras zijn ingericht met veel steigerhout en natuurtint..

Bant

48 pers.
Groepsaccommodatie Bant

Op het erf van een voormalige boerderij staan vakantiehuisjes rond een vijver. Deze kunnen in combinatie met een verblijfsruimte op het park worden gebruikt voor allerlei groepsuitjes. De 8 huisjes bieden slaapr...Op het erf van een voormalige boerde..

Bant

  Vakantiepark Eigen Wijze

  Vakantiepark Eigen Wijze, Bant (Flevoland) Schoterpad 1 8314 RA   Bant Nederland Vakantiepark Eigen Wijze ligt in Bant en beschikt over 23 accommodaties. Vakantiepark Eigen Wijze wordt beoordeeld met een: 8.5 en heeft een vanaf prijs van: € 310..

  Bant

  Genieten van een gezellige vakantie in Nederland, aan zee of op de Veluwe!  ​Op vakantie in eigen land blijft elk jaar weer populair. Niets is zo wisselvallig als het Nederlandse weer, maar er blijven genoeg mooie periodes over om ergens in Nederland een vakantiehuis of bungalow te huren. Er op uit met uw gezin aan het strand of een chalet in de bossen, in ons ruime aanbod vind u gegarandeerd een prachtige accommodatie die voldoet aan al uw wensen. Over de natuur in Nederland wordt vaak geringschattend gedaan. Die zou niet zoveel voorstellen in vergelijking tot de natuur in het buitenland. Het Nederlandse landschap en de Nederlandse natuur zijn echter uniek in de wereld. Nederland herbergt natuur die nauwelijks ergens anders voorkomt. Dat komt voornamelijk door de ligging van Nederland in de delta van vier grote rivieren.

  Wat de denken van een vakantiehuis op Texel? Of misschien liggen uw intresses meer bij een villa in de bossen op de Veluwe. Op de Veluwe is ook een groot aanbod van vakantiehuizen en chalets te vinden. Neem bijvoorbeeld de verschillende mooie Center Parcs parken. Niet alleen op de Veluwe, maar door heel Nederland zijn deze parken te vinden, elk met een ruim aanbod van cottages voor 2 tot wel 12 personen!