Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Baexem

Baexem, Nederland

 

groepsaccommodatie-baexemgroepsaccommodatie-baexemgroepsaccommodatie-baexemgroepsaccommodatie-baexemgroepsaccommodatie-baexemgroepsaccommodatie-baexemgroepsaccommodatie-baexemgroepsaccommodatie-baexem
Favoriet 
 

v.a. 769

  • Beoordeeld met een 8,6
  • 4 sterren
  • Max. 28 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Baexem in Baexem

Deze theaterboerderij is net even anders: Noem het een culturele hangplek op het platteland omdat een verblijf bij ons veelal een cultureel of sociaal-cultureel karakter heeft. Er zijn tal van mogelijkheden om ee...

Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk met maximaal 25 personen verblijven.

Deze theaterboerderij is net even anders: Noem het een culturele hangplek op het platteland. Bij deze groepsaccommodatie zijn voornamelijk groepen welkom die een aantal dagen samen ergens aan willen werken. Dat kunnen cursussen of workshops zijn, repetities voor theater- of muziekgezelschappen, teambuilding, trainingen enz. Toch kunnen ook families en vriendengroepen bij deze accommodatie terecht. Voor groepen (met overnachting) tot 30 personen.

Een inspirerende groepsaccommodatie in Limburg 

De is niet luxe maar wel authentiek, origineel en inspirerend. Waar vroeger de koeien bij elkaar stonden, zitten nu mensen bij elkaar om naar een voorstelling, expositie of presentatie te kijken, aan een cursus-workshop deel te nemen, om te vergaderen, te repeteren of een feestje te vieren. Alle voorzieningen en benodigdheden hiervoor zijn aanwezig. En... 's nachts lig je te rusten op de voormalige hooizolder.

Maak samen diverse wandelingen


De boerderij ligt heel landelijk in een weiland. Vanaf de boerderij kun je naar 4 verschillende kanten een rondwandeling maken. Er zijn diverse fietsroutes.
Op 2 km afstand ligt Heythuysen, een dorp met een redelijk groot winkelcentrum. In Baexem zelf is een supermarkt, een bakker en een slager. De afstand naar de mooie, oude stad Roermond is 10 km. In het waterrijke gebied rondom Roermond vind je allerlei vormen van watersport.


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

14 pers.
Wilgenhaege 14 personen

De Wilgenhaege is een grote villa met 7 slaapkamers en biedt ruimte aan maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie dan wel vrienden.De Wilgenhaege is een grote villa met 7 slaapkamers en biedt ruim..

Hellendoorn

6 pers.
Punt-West Hotel & Beachresort 3

De luxe vakantieverblijven op Punt-West Hotel & Beachresort zijn er in verschillende varianten. Er zijn vier verschillende types luxe, vrijstaande villa's geschikt voor vier tot acht personen. Bij de types NL-3253-15/NL-3253-17/NL-3253-19 is het op a..

Ouddorp

4 pers.
Kwikstaartenlaan 8 | De Banjaard

Vakantiehuis voor 4 personen in Zeeland boeken? Deze knusse vakantiewoning vindt u op een unieke locatie in vakantiepark De Banjaard, op loopafstand van het Noordzeestrand. Deze vakantiewoning is huisdiervrij.Deze kleine, sfeervolle 4-persoons vakant..

Kamperland