Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Goudvink 602

Baarle-Nassau, Nederland

 

goudvink-602goudvink-602goudvink-602goudvink-602goudvink-602
Favoriet 
     

    v.a. 547

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Goudvink 602 in Baarle-Nassau

    Noord-Brabant is een prachtige provincie vol natuur, Bourgondische cultuur, historische steden en spannende attracties.

    Een vakantiehuis in Brabant is dan ook de ideale uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de provincie. Dit park ligt net buiten het historische enclavedorp Baarle-Nassau, tegen de Belgische grens. Ons kindvriendelijke vakantiepark heeft tal van faciliteiten die je verblijf in een vakantiehuis in Brabant extra aangenaam maken. Een vakantiehuis in Brabant huren op het park betekent ook dat je gebruik kunt maken van onze parkfaciliteiten, zoals het verwarmde buitenzwembad, de tennisbanen en de midgetgolfbaan. Ook aan de kinderen is gedacht er is een peuterbad, een speeltuin en een animatieteam in het hoogseizoen.

    Gezellig en modern ingericht vakantiehuis voor 4 personen in een prachtige omgeving van Baarle-Nassau, vlakbij de grens met België. Vanuit de woon- en eetkamer grenst aan de open keuken en via de glazen schuifdeuren bereikt u direct uw eigen terras. 

    Indeling:
    - 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (2 aparte matrassen)
    - 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden

    - 1 badkamer met douche en toilet
    - Parkeren op eigen perceel

    Oppervlakte: 35 m2
    Maximaal aantal personen: 4

    De omgeving van Parc De Kievit is ook erg geschikt om te wandelen of te fietsen. 
    Op de receptie zijn diverse wandel- en fietsroutes verkrijgbaar.

    Wilt u bij aankomst direct de beschikking hebben over een huurfiets? Wij regelen dat deze voor u klaar staat. U heeft de mogelijkheid om uit verschillende soorten fietsen te kiezen. U huurt al een fiets vanaf €10,- per dag.


    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna