Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Forest Lodge 4

Arnhem, Nederland

 

forest-lodge-4
Favoriet 
     

    v.a. 298

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Forest Lodge 4 in Arnhem

    Laat je verrassen door de knusse, vrijstaande Forest Lodge 4 die geschikt is voor 4 personen. Deze unieke smart home is weliswaar klein, maar slim ingedeeld en van alle gemakken voorzien. In de woonkamer vind je een zithoek met televisie en een eethoek. De open keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, een 4-pits kookplaat en een Nespresso koffiemachine. De Forest Lodge heeft 2 slaapkamers, elk geschikt voor 2 personen. Ook is er een badkamer met douchecabine en toilet. Via de openslaande deuren kom je op het terras met tuinset. Je kunt 1 auto bij deze woning parkeren en je hebt gratis WiFi.
    • Huisdieren toegestaan
    • Waterkoker, Vaatwasser(s), Combimagnetron, Koelvriescombinatie(s), Nespresso apparaat, Badkamer(s) beneden, Badkamer(s), Douche(cabine), Toilet(ten) in badkamer(s), Slaapkamer(s), Eenpersoonsbed(den), Slaapkamer(s) beneden, Eenpersoonsdekbedden en kussens, Terras, Tuin, Tuinset, Parasol, Gelijkvloers, Parkeergelegenheid bij vakantieverblijf, Rookvrij

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna