Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

KVR6KC Comfort

Arcen, Nederland

 

kvr6kc-comfortkvr6kc-comfortkvr6kc-comfortkvr6kc-comfortkvr6kc-comfort
Favoriet 
     

    v.a. 477

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    KVR6KC Comfort in Arcen

    Deze vrijstaande, gerestylede kindervilla is geschikt voor 6 personen en 1 baby/peuter. Via de hal kom je in de ruime woonkamer met vloerverwarming, erker en openslaande deuren naar het terras. De keuken is voorzien van onder andere een vaatwasser, koffiepadapparaat en combimagnetron. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Je vindt hier tevens een badkamer met douchecabine. Op de verdieping zijn 2 sfeervolle slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. Ook zijn hier 2 badkamers waarvan 1 met ligbad en 1 met sauna. Zowel op de begane grond als op de verdieping is er een apart toilet. In de berging bevindt zich een wasmachine. Daarnaast vind je in de villa een kinderledikant, commode, kinderstoel, -bad en -box en is er gedacht aan de veiligheid van jouw kindje. Gebruik van wifi is gratis. De woning heeft een omheinde tuin met overdekt terras en tuinmeubilair. Extra fijn: Parkeren kan bij de woning en er is een oplaadpunt voor elektrische auto's. Volwassen gasten van Résidence Klein Vink hebben dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen. De voorwaarden vind je op roompot.nl/toegangthermaalbad.
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 25-11-2024 voor een 4-daagse vakantie 477,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden