Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

KVR6C Comfort

Arcen, Nederland

 

kvr6c-comfortkvr6c-comfortkvr6c-comfortkvr6c-comfortkvr6c-comfort
Favoriet 
     

    v.a. 495

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    KVR6C Comfort in Arcen

    Deze vrijstaande luxe villa op Résidence Klein Vink is geschikt voor maximaal 6 volwassenen en 1 kind tot en met 4 jaar. Via de hal kom je in de ruime woonkamer met vloerverwarming, een erker en openslaande deuren naar het terras. De keuken is voorzien van onder andere een vaatwasser, koffiepadapparaat en combimagnetron. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een badkamer. Op de eerste verdieping vind je 2 sfeervolle slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. Je geniet op de bovenverdieping van het comfort van 2 badkamers, waarvan 1 met ligbad en 1 met infraroodsauna. Zowel op de begane grond als op de verdieping is er een apart toilet. Buiten op het terras staat tuinmeubilair voor je klaar. Ook kun je ontspannen op de 2 zonneligbedden. Voor jonge kinderen is er bovendien een campingbedje, een kinderbad, een box, een kinderstoel en een traphekje boven aanwezig. In de berging bevindt zich een wasmachine. Je kunt gratis gebruikmaken van wifi. Parkeren kan bij het vakantieverblijf. Volwassen gasten van Résidence Klein Vink hebben dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen. De voorwaarden vind je op wwww.roompot.nl/toegangthermaalbad.
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 25-11-2024 voor een 4-daagse vakantie 495,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden