Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Corendon City hotel Amsterdam

Amsterdam, Nederland

 

corendon-city-hotel-amsterdamcorendon-city-hotel-amsterdamcorendon-city-hotel-amsterdamcorendon-city-hotel-amsterdamcorendon-city-hotel-amsterdamcorendon-city-hotel-amsterdam
Favoriet 
 

v.a. 65

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Corendon City hotel Amsterdam in Amsterdam

Corendon City Hotel Amsterdam is een uniek hotel in Amsterdam dat haar deuren opende begin 2015. Het heeft een gunstige locatie en is gelegen nabij het Vondelpark en diverse opstapplekken voor het openbaar vervoer. Alle hotelkamers zijn ruim, hebben een stijlvol interieur en luxe badkamer. Je wordt uitgerust wakker op het speciale Corendon bed, een exclusief ontwerp. Verder biedt Corendon City Hotel Amsterdam gratis wifi in het hele hotel! Maak je verblijf nog relaxter en bezoek de 1000 m² grote Vitality Spa. Je waant je hier in oriëntaalse sferen en geniet van de meest moderne wellness faciliteiten. Cor & Don's Restaurant is de huiskamer van het hotel. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat smul je hier van gastronomische burgers en de lekkerste specialiteiten uit de mediterrane keuken. Voor een drankje schuif je aan in de bar.

Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Dan ben je bij het Corendon City Hotel Amsterdam aan het juiste adres. Hier kun je echt even onbezorgd genieten. Reserveer tijdens je verblijf een bezoek aan de 1000 m² grote Vitality Spa (gratis). Je waant je hier oriëntaalse sferen en geniet van de meest moderne wellness faciliteiten. Daarnaast kun je in Cor & Don's Restaurant (tegen betaling) de hele dag door smullen van van gastronomische burgers en de lekkerste specialiteiten uit de mediterrane keuken. Wil je er toch even uit? Pak dan de tram naar het Vondelpark (15 minuten).

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Punt-West Hotel & Beachresort 3

De luxe vakantieverblijven op Punt-West Hotel & Beachresort zijn er in verschillende varianten. Er zijn vier verschillende types luxe, vrijstaande villa's geschikt voor vier tot acht personen. Bij de types NL-3253-15/NL-3253-17/NL-3253-19 is het op a..

Ouddorp

12 pers.
Texels Landleven - duurzaam en luxe vakantiehuis voor groepen

Een duurzaam vakantiehuis huren? Dit luxe en moderne vakantiehuis is de meest duurzame in Europa en geschikt voor mindervaliden. Met sauna en eco zwemvijver.'Texel…voor een onvergetelijke vakantiebeleving' en dat geldt zeker voor deze grote en luxe..

Den Burg

30 pers.
Groepsaccommodatie Buurse

Op een mooi gelegen en ruim perceel met een fantastisch uitzicht over de weilanden, ligt dit vakantiehuis. Rust, ruimte en privacy gecombineerd met een comfortabele inrichting zijn factoren die u een onbekommerd...Op een zeer ruim perceel, aan de ran..

Buurse

6 pers.
Luxe vakantiehuis in Winterswijk Achterhoek met sauna

Meerdere gelijkwaardige vakantievilla's te huur op dit park in Winterswijk.De recreatiewoningen zijn gelegen op een recreatiepark in Winterswijk. Het is gebouwd in de stijl van een oud Saksisch boerderijtje en is van alle luxe en comfort voorzien. De..

Winterswijk