Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Mobile home 4 people

Aalst, Nederland

 

mobile-home-4-peoplemobile-home-4-peoplemobile-home-4-peoplemobile-home-4-peoplemobile-home-4-people
Favoriet 
     

    v.a. 435

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Mobile home 4 people in Aalst

    Dit park heeft aan twee kanten water: de Maas en de recreatieplas "het Esmeer". Bij de eerste stap in het park komt u de frisse geur van gras tegen. Maar ook buiten is er genoeg vertier en vermaak te vinden. Zo zijn er prachtige fiets- en wandelroutes waar je echte rust kunt vinden terwijl je geniet van de schoonheid van de natuur.

    Het recreatiepark gaat voor kwaliteit. Dit geldt ook voor alle voorzieningen en faciliteiten. U kunt uw boot aanleggen bij een van de aanlegsteigers. Het park heeft verharde en verlichte paden. Via het draadloze internet van het park houd je contact met vrienden en familie.

    Dankzij het zwembad en goede restaurantfaciliteiten (café/bar, snackbar en ijsjes) zul je je op dit park geen moment vervelen!

     



    Mooi vrijstaand vakantiehuis voor 4 personen aan recreatieplas het Esmeer. Dit gezellige vakantiehuis is voorzien van alle comfort en is de perfecte plek voor een heerlijke, ontspannen vakantie met uw gezin.

    Dit prachtige vakantiehuis is stijlvol en modern ingericht en beschikt over alle comfort die u mag verwachten tijdens uw welverdiende vakantie. In de fijne woonkamer, die door de grote raampartijen erg licht is, vind je een comfortabele zithoek, een grote flatscreen tv en een gezellige eethoek voor 4 personen. Perfect als je 's avonds wilt genieten van een goede film of een lekker lang diner. Wil je graag thuis eten en zelf een lekkere maaltijd koken? In de aangrenzende, volledig uitgeruste keuken kunt u de heerlijkste maaltijden bereiden. De keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, gasfornuis, magnetron, koffiezetapparaat en oven. Dit zeer complete vakantiehuis is geschikt voor 4 personen en beschikt over twee slaapkamers (waarvan één met een stapelbed). Het vakantiehuis heeft ook een moderne badkamer met wastafel, douche en toilet.

    Via de tuindeuren komt u op het prachtige terras. Het beschikt over een comfortabele eethoek en parasol, zodat u bij mooi weer ook buiten kunt eten. Onze vakantiehuizen zijn rookvrij, beschikken over wifi en u kunt uw auto natuurlijk ook bij de accommodatie parkeren. Bij aankomst zijn uw bedden al opgemaakt, zodat u direct kunt ontspannen en genieten van uw vakantie.

    Let op: de afbeeldingen van de huizen zijn alleen ter illustratie. Er kunnen kleine ontwerpverschillen zijn, maar ze hebben dezelfde lay-out en zijn op dezelfde manier uitgerust.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede