Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Maison Don Rafe'

Positano, Italië

 

maison-don-rafemaison-don-rafemaison-don-rafemaison-don-rafemaison-don-rafe
Favoriet 
     

    v.a. 3.681

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Maison Don Rafe' in Positano

    Dit prachtige, recent gerenoveerde huis bevindt zich in Laurito, ongeveer 2 km van het centrum van Positano, de parel van de Amalfikust, bekend niet alleen om zijn talrijke terrassen, trappen en kleurrijke huizen, maar ook om zijn pure schoonheid. In Positano zijn er veel fantastische dingen te zien, beginnend bij de typische smalle en kronkelende straatjes of de trappen die het bovenste deel van de stad met het strand verbinden. De belangrijkste stranden van Positano zijn Spiaggia Grande en Fornillo, terwijl andere alleen bereikbaar zijn via de zee. Naast zijn beroemde stranden is het niet ongebruikelijk om filmsterren op vakantie te zien of jachten van welgestelde zakenmensen aangemeerd in de haven.

    Om het huis te bereiken, zijn er 70 treden vanaf de hoofdweg.

    Voorzieningen van het pand:
    Spectaculair uitzicht op de kust en de zee.
    Stijlvolle interieurs en een luxueus terras met persoonlijkheid.
    Ruime, lichte en luchtige ruimtes.
    Wi-Fi in de hele accommodatie.
    Airconditioning in de hele accommodatie.
    Indien nodig kunnen boodschappen aan huis worden bezorgd.
    Een privékok kan in de villa worden geregeld op verzoek.
    Boottochten en taxitransfers zijn ook beschikbaar op verzoek.

    Het huis biedt plaats aan vier volwassenen. Het heeft een woonkamer, twee slaapkamers en terrassen die beschikbaar zijn voor gasten. Het heeft ook een groot solarium, beschaduwd door olijfbomen en uitgerust met een tafel voor 6 personen, een barbecue, een buitendouche en ligstoelen. Vanaf hier kunt u genieten van adembenemend uitzicht op zee. De woonkamer is ingericht met eenvoudige en comfortabele mediterrane meubels: een tafel voor 6 personen en een tv. Hier vindt u ook het keukengedeelte met een 5-pits fornuis, elektrische oven, magnetron, koffiezetapparaat voor pads, Amerikaans koffiezetapparaat, vaatwasser, waterkoker, koel-vriescombinatie en andere kleine apparaten.
    Slaapkamer 1 met eigen badkamer: Tweepersoonsbed, tv, airconditioning en verwarming. De badkamer heeft een wastafel, bidet, toilet, haardroger en een hydromassagedouche. De slaapkamer is bereikbaar vanuit de gang.
    Slaapkamer 2: Tweepersoonsbed, tv, airconditioning en verwarming. Het is bereikbaar vanuit de gang.
    Badkamer 2, met Vietri-keramische tegels: Wastafel, bidet, toilet, haardroger en hydromassagedouche. Het is bereikbaar vanuit de gang.

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    2 pers.
    THotel

    Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

    Cagliari

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome