Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Orlando in Chianti Glamping Resort

Cavriglia, Italië

 

orlando-in-chianti-glamping-resort
Favoriet 
 

v.a. 113

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Orlando in Chianti Glamping Resort in Cavriglia

Orlando in Chianti is een waar glamping resort. Hier kunt u verblijven in unieke accommodaties. Bijvoorbeeld in een safaritent mét sanitair. Geen gehannes met tentharingen en toiletgebouwen maar gewoon een volledig ingerichte safaritent met uw eigen sanitaire voorzieningen, dat is nou echt glamping! Tijdens uw verblijf op Orlando in Chianti kunt u genieten van een breed scala van faciliteiten en het animatieteam zorgt ervoor dat u en uw kinderen een onvergetelijke vakantie hebben. De zwembaden op deze prachtige camping zullen zorgen voor de nodige verkoeling op de warme Toscaanse dagen. Er is een buitenbad, een kinderbad en een jacuzzi aanwezig en wilt u het water liever even niet in, dan neemt u gewoon plaats op een van de ligstoelen. Vanaf hier kunt u eventueel uw kind(eren) zien genieten van het waterspraypark. Aan de bar of op het terras van het restaurant kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Dankzij de centrale ligging van het restaurant kunt u, van

Orlando in Chianti is een waar glamping resort. Hier kunt u verblijven in unieke accommodaties. Bijvoorbeeld in een safaritent mét sanitair. Geen gehannes met tentharingen en toiletgebouwen maar gewoon een volledig ingerichte safaritent met uw eigen sanitaire voorzieningen, dat is nou echt glamping!

Tijdens uw verblijf op Orlando in Chianti kunt u genieten van een breed scala van faciliteiten en het animatieteam zorgt ervoor dat u en uw kinderen een onvergetelijke vakantie hebben. De zwembaden op deze prachtige camping zullen zorgen voor de nodige verkoeling op de warme Toscaanse dagen. Er is een buitenbad, een kinderbad en een jacuzzi aanwezig en wilt u het water liever even niet in, dan neemt u gewoon plaats op een van de ligstoelen. Vanaf hier kunt u eventueel uw kind(eren) zien genieten van het waterspraypark.

Aan de bar of op het terras van het restaurant kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Dankzij de centrale ligging van het restaurant kunt u, van achter uw drankje, een oogje in het zijl houden terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad.

De gasten van het Orlando in Chianti Glamping Resort zijn erg tevreden over de faciliteiten en de mascotte Spotty!

Het Orlando in Chianti Glamping Resort vindt u in Toscane. Toscane wordt gezien al een van de mooiste regio's van Italië, een van de Toscaanse regio's heet Chianti. Hier vindt u prachtige uitzichten van eindeloze landschappen met groene heuvels en wijnranken. Want wijn maken dat kunnen ze in deze regio erg goed, de bekende Chianti wijnen zal u overal tegenkomen en wij raden dan ook zeker aan om eens een bezoekje te brengen aan een van de vele wijnboeren in de omgeving.

De steden Florence, Siena en Arezzo vormen een driehoek, in deze driehoek ligt de Chianti streek en daarmee ook het Orlando in Chianti Glamping Resort. U bent zodoende op rijafstand van deze prachtige steden met hun prachtige historie.

Kortom, bent u opzoek naar mooie steden, dorpjes met kastelen, eindeloze vergezichten, wijngaarden met heerlijke wijnen, slingerende wegen over glooiende heuvels en nog veel meer, dan is het Toscaanse Orlando in Chianti Glamping Resort voor u de perfecte uitvalsbasis!

- Arezzo ca. 53 km
- Siena ca. 42 km
- Florence ca. 53 km
- Pisa ca. 114 km

Met de auto:
- Parkeren op de parkeerplaats
- Oplaadpunt voor elektrische auto's aanwezig

Afstand vanaf Utrecht ca. 1395 km

- Parkeren op de externe parkeerplaats

Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.


Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome