Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Borgo Valsugana

Borgo Valsugana, Italië

 

vakantiehuis-borgo-valsuganavakantiehuis-borgo-valsuganavakantiehuis-borgo-valsuganavakantiehuis-borgo-valsuganavakantiehuis-borgo-valsugana
Favoriet 
 

v.a. 2.755

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 61 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Borgo Valsugana in Borgo Valsugana

Geniet in dit recent gerenoveerde vakantiehuis omgeven door ruimte en groen, vlakbij karakteristieke stadjes en de contemporaine berg Arte Stella 🏔

Deze groepsaccommodatie in Italië werd in 2019 volledig gerenoveerd met technieken die het milieu weinig belasten, zoals geothermische verwarming die zorgt voor een ideale temperatuur in alle seizoenen. Geniet van de door ruimte en groene omgeving, trek erop uit naar een van de vlakbij gelegen karakteristieke stadjes en de contemporaine berg Arte Stella! Of ga het skigebied ontdekken in de omgeving.

Groepsaccommodatie in Italië met voetbal- en volleybalveld ⚽️

De accommodatie beschikt over 26 slaapkamers. Deze zijn allemaal voorzien van een eigen badkamer en douche. De kamers zijn verdeeld over de eerste, tweede en derde verdieping op deze manier: op de begane grond: 9 Kamers
met 1/2/3 bedden op de eerste verdieping: 9 1/2/3 bed kamers en op de zolder 8 kamers met 2/3 bedden. Op de tweede verdieping vind je een gemeenschappelijke ruimte waar het heerlijk is samen zijn. De groepsaccommodatie is ook voorzien van twee overdekte terrassen buiten waar je tot in de late uurtjes kunt vertoeven en kunt genieten van het groene uitzicht. Hou je wel van een beetje sportiviteit in de vakantie? Dan kun je een potje voetballen op het voetbalveld of een volleyballen op het volleybalveld (met kleedkamers buiten). Genoeg vertier dus!

Ontdek samen het mooie Italië 🇮🇹 

Op ongeveer 20 minuten lopen vind je Arte Sella: de contemporaine berg. Een uniek creatief proces, dat in een reis van dertig jaar verschillende ontmoetingen van artistieke aard heeft gekend, verschillende inspiraties en gevoeligheden geaccumuleerd vanuit de wens om een dialoog voort te zetten tussen creativiteit en de natuurlijke wereld. Ook kun je het karakteristieke stadje Borgo Valsugana ontdekken met zijn modern zwemcentrum met binnen- en buitenzwembaden.  De skipistes zijn op ca. 50 km afstand. Deze zijn zeer divers met verschillende moeilijkheidsgraden en gewijd aan verschillende disciplines.

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorg- en schoolgroepen


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 4.755,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari