Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Lecco

Lecco, Italië

 

groepsaccommodatie-leccogroepsaccommodatie-leccogroepsaccommodatie-leccogroepsaccommodatie-leccogroepsaccommodatie-lecco
Favoriet 
 

v.a. 3.249

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 50 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Lecco in Lecco

Deze accommodatie bestaat uit comfortabel ingerichte tenten direct aan het Comomeer! De accommodatie is gevestigd op Camping Rivabella in Lecco, de ideale locatie tussen mooie steden en fantastische natuur.

Tijdens je reis verblijf je in één van de comfortabele ingerichte tenten op het eigen veld, geschikt voor alle leeftijden. Je duikt zo vanuit je tent het water in! Excursies en activiteiten in Lecco en omgeving zijn optioneel, net als verhuur van SUP's en fietsen. Diner en ontbijt kunnen verzorgd worden. Informeer naar alle mogelijkheden bij eigenaresse, Sara.

Kamperen in luxe en comfort in Lecco 🏕

De accommodatie beschikt over acht familietenten (max. 5 personen) en vijf tweepersoonstenten. De familietenten bevatten een grote en twee kleine slaapcabines. Het is een sfeervol kampement wat mogelijkheid biedt tot samenzijn. Voor gezellige avondjes met onder andere een barbecue, een vuurtje in de vuurschaal en spelletjes is de accommodatie ideaal. Natuurlijk heb je ook altijd privacy bij je eigen tent en de mogelijkheid om je terug te trekken aan de oever van het meer. Alle tenten zijn voorzien van een eigen terrasje met tuinmeubilair. De camping heeft een winkeltje, waar dagelijks vers brood verkrijgbaar is. Ook is er een barretje met terras, waar je onder andere kunt genieten van Italiaanse koffie voor een vriendelijke prijs! Je kunt gebruik maken van het sanitair op de camping en de aanwezige (af)wasgelegenheid, er is een speeltuintje voor de kinderen, en op het terras kun je met Wifi gratis internetten. De camping heeft geen restaurant en zwembad, maar met levendig Lecco om de hoek en een kraakhelder meer direct aan de camping is er voor ieder wat wils. Het campingstrand is voorzien van een pier met duikplank en meerdere verankerde vlotten in het water. 

Geniet samen aan het Comomeer 👨👩👧👧

Lecco is een goede uitvalsbasis voor bezoekjes aan steden als Bergamo, Milaan, Como, Bellagio, Varenna, Tremezzo en Cadenabbia. Naast deze steden is de regio rijk aan meren, waaronder het Comomeer, Lago Maggiore, Lago di Lugano, Lago d'Iseo en natuurlijk het Gardameer, maar ook wordt de camping omringd door de Bergamasker Alpen, wat de omgeving zeer aantrekkelijk maakt voor wandel-, fiets- en klimliefhebbers! Maar ook voor de minder actieve gast leent de locatie zich uitstekend. We helpen je graag aan mooie uitzichtpunten en lekkere restaurants.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 06-05-2024 (7 dagen) 3.249,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 13-05-2024 (7 dagen) 3.249,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 20-05-2024 (7 dagen) 3.249,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 27-05-2024 (7 dagen) 3.249,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero