Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Roma Luxus Hotel

Rome, Italië

 

roma-luxus-hotel
Favoriet 
 

v.a. 144

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Roma Luxus Hotel in Rome

Een fantastisch 5-sterrenhotel met een perfecte ligging in het oude centrum van Rome; dat is het unieke hotel Luxus. De zeer centrale locatie dichtbij het Forum Romanum en het Colosseum is ideaal voor jouw stedentrip. Je bevindt je al in het centrum en loopt met gemak door de gezellige straatjes naar alle hoogtepunten, zoals de Trevifontein en het bekende Pantheon. Het interieur van Hotel Roma Luxus is een combinatie tussen modern en traditioneel. De kamers zijn zeer comfortbel en hebben een luxe uitstraling. Start je dag in het ontbijtrestaurant en geniet 's avonds van een diner in Bistrot Roma Luxus. Het restaurant serveert traditionele Romeinse gerechten uit de Italiaanse keuken. Ook heeft het hotel een spa, waar je tegen betaling, heerlijk tot rust kunt komen na een lange dag door Rome te hebben gewandeld.

Een fantastisch 5-sterrenhotel met een perfecte ligging in het oude centrum van Rome; dat is het unieke hotel Luxus. De zeer centrale locatie dichtbij het Forum Romanum en het Colosseum is ideaal voor jouw stedentrip. Je bevindt je al in het centrum en loopt met gemak door de gezellige straatjes naar alle hoogtepunten, zoals de Trevifontein en het bekende Pantheon.

Het interieur van Hotel Roma Luxus is een combinatie tussen modern en traditioneel. De kamers zijn zeer comfortbel en hebben een luxe uitstraling. Start je dag in het ontbijtrestaurant en geniet 's avonds van een diner in Bistrot Roma Luxus. Het restaurant serveert traditionele Romeinse gerechten uit de Italiaanse keuken. Ook heeft het hotel een spa, waar je tegen betaling, heerlijk tot rust kunt komen na een lange dag door Rome te hebben gewandeld.

- Gelegen in het hart van Rome, in de wijk Monti.
- De Trevifontein ligt op ca. 10 minuten wandelen.
- Het Forum Romanum op ca. 600 meter, waarvandaan je zo naar het Colosseum wandelt.

Met het openbaar vervoer:
- Het metrostation Cavour ligt op ca. 10 minuten lopen.
- Te voet bereik je treinstation Roma Termini in ca. 20 minuten.

Met het vliegtuig naar Rome:
- Vanaf luchthaven Roma-Fiumicino reis je met het openbaar vervoer in ca. 45 minuten naar het hotel.
- Vanaf luchthaven Ciampino reis je met het openbaar vervoer in ca. 55 minuten naar het hotel.

Met de (huur)auto naar hotel Luxus:
Er is geen parkeergelegenheid bij het hotel.

De comfortabele kamers beschikken over:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- Tv
- Kluisje
- Minibar
- Thee- en koffiefaciliteiten
- Badkamer met bad of douche en toilet

De verschillende kamertypes verschillen in oppervlakte, verder beschikken alle kamers over gelijke faciliteiten.

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino