Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla Palaia

Palaia, Italië

 

vakantievilla-palaiavakantievilla-palaiavakantievilla-palaiavakantievilla-palaiavakantievilla-palaia
Favoriet 
 

v.a. 10.127

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 21 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantievilla Palaia in Palaia

Ontdek het prachtige historische Toscane tijdens een bezoek aan deze prachtige groepsaccommodatie. Neem een duik in het zwembad en geniet van het schilderachtige landschap. Geschikt voor 21 personen.

Toscane, misschien wel één van de populairste vakantiebestemmingen in Italië, deze regio heeft alles te bieden; van historische stedentrips tot heerlijke zon- en strandvakanties. De accommodatie is een bijzondere volledig gerestaureerde boerderij uit 1700 en ligt op een heuvel in San Jacopo, in het hart van Valdera Toscane. Het is een unieke plek en de accommodatie wordt omringd door een park van twee hectare olijfgaarden met een prachtig gazon en biedt ook een spectaculair uitzicht over de omliggende heuvels. 

Groepsaccommodatie in Toscane met privé zwembad 🏡

De accommodatie is geschikt voor 21 personen en bestaat uit een hoofdgedeelte en drie aangrenzende appartementen die met elkaar verbonden zijn, plus twee andere appartementen met een aparte ingang.  Ze beschikken allemaal over een woon- en eetkamer en een volledig uitgeruste keuken. Zo beschikt de groepsaccommodatie over WIFI, koffiemachines, magnetron, wasmachine en een vaatwasser. In totaal zijn er 10 slaapkamers en 8 badkamers. Buiten geniet je van de comfortabele ligbedden en het fijne zwembad. Neem plaats in de tuin en bewonder het prachtige en rustgevende uitzicht, er voldoende tuinmeubilair beschikbaar, ontspan en geniet van een drankje of maak gebruik van de BBQ. Wil je optimaal ontspannen? Er is ook een whirlpool! Voor de kleintjes is er een speeltuin met een schommel en een glijbaan en de volwassenen kunnen een potje tafeltennis spelen. 

Ontdek samen de prachtige regio Toscane 🤩

Palaia zelf is een charmant Italiaans stadje, gelegen onder de Italiaanse zon, wordt het stadje gekenmerkt door prachtige gebouwen uit de Middeleeuwen. Vanuit de accommodatie zijn er leuke plaatsen om te bezoeken in de omgeving; zo zijn Pisa (ca. 35 km), Florence (ca. 88 km) en Siena (ca. 80 km) en van de mooiste Toscaanse steden die veel leuke bezienswaardigheden hebben. Een dagtrip naar de haven van Livorno (ca. 45 km) is ook zeker de moeite waard en ideaal voor strandliefhebbers. Ook kun je via de eigenaar van de accommodatie leuke activiteiten boeken, zoals Toscaanse kooklessen, paardrijden, Vespa tour, historische kastelen bezoeken of wellicht ga je op bezoek bij lokale boerderijen. Alles is mogelijk!


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 06-05-2024 (7 dagen) 10.847,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome