Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Country Pool House

Lecce, Italië

 

country-pool-housecountry-pool-housecountry-pool-housecountry-pool-housecountry-pool-house
Favoriet 
     

    v.a. 1.161

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Country Pool House in Lecce

    UW VAKANTIEVERBLIJF:
    Villa met zwembad, 100 m2 in casarano met 2 slaapkamers en 2 badkamers voor 6 personen.

    Casarano is de zesde meest bevolkte stad in de provincie Lecce, in het zuiden van Puglia. De stad's nummer één export is olijfolie, en de lokale industrie is voornamelijk agrarisch. Een van de oudste christelijke plaatsen ter wereld, de kerk van Santa Maria della Croce, bevindt zich ook in Casarano. De bescheiden voorgevel van deze kerk staat in schril contrast met het oude interieur vol mozaïek en fresco's, waardoor deze locatie een van de belangrijkste bezienswaardigheden is in Casarano en Puglia.

    SAMENSTELLING VAN DE KAMER:
    * Badkamer: Volledig
    * Slaapkamer: 1 Tweepersoons
    * Woonkamer: 1 slaapbank voor twee personen
    * Badkamer: Volledig
    * Slaapkamer: 1 Tweepersoons

    VOORZIENINGEN:
    Dit huis is gelegen op een tussenverdieping en biedt: Alarm, Airconditioning in twee slaapkamers, Haardroger, Linnengoed, Open haard, Keuken, Ontvochtiger, Buitendouche, Strijkijzer en strijkplank, Oven, Vriezer, Koelkast, Gazebo, Omheinde tuin, Wasmachine, Verwarming, Tv, Ventilator, Internet - Wi-Fi Dsl, Klamboe, Patio, Zeezicht, Rustige omgeving.

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    2 pers.
    THotel

    Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

    Cagliari

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero