Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Coluccia

Santa Teresa di Gallura, Italië

 

la-coluccia
Favoriet 
 

v.a. 1.231

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

La Coluccia in Santa Teresa di Gallura



Het uitzicht van Hotel La Coluccia past zo op een ansichtkaart. Tussen de dennenbomen door zie ik de azuurblauwe zee met in de verte het eiland Spargi. Ik verheug me nu al op de zonsondergang. Die moet hier prachtig zijn!

Hotel La Coluccia ligt op een betoverende plek aan de noordkust van het Italiaanse eiland Sardinië. Je zit hier midden in een natuurgebied met een prachtig dennenbos, grote rotsen en een mooi zandstrand. Dat is een mooi contrast met de hotelkamers, die modern zijn ingericht met een vleugje glamour. Breng een bezoek aan het wellnesscentrum, ontspan in het Turkse stoombad of neem een duik in het ruime zwembad; dit is echt onbezorgd genieten. Wil je er een keer op uit? Stap dan op de boot en vaar langs de eilanden van de Maddalena-archipel. Je wordt gegarandeerd verliefd op het smaragdgroene water en de ruige natuur van de eilandengroep. Voor een heerlijk diner kun je echter aan wal blijven. Schuif gezellig aan in het restaurant dat bij het hotel hoort en geniet van het uitzicht op zee. De chef-kok tovert ondertussen de lekkerste gerechten op tafel.


  • GeneralFacility:Officiële classificatie: 5 sterren;modern ingerichte accommodatie;receptie (24 uur geopend);lift;kluisje (op de kamer);ontbijtruimte;roomservice (tegen betaling);parkeerterrein;kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag);wi-fi op de kamer; bij de receptie;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per dag;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;schoonmaak kamer 1 keer per dag;huisdieren toegestaan (alleen kleine dieren/honden; niet in algemene ruimtes en zwembad),Regular:lift;kluisje (op de kamer);ontbijtruimte;roomservice (tegen betaling);parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: bar;wi-fi op de kamer; bij de receptie;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per dag;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;hamam;fitnessruimte;massage (tegen betaling);babybedje;kinderstoel;buitenzwembad(zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) );schoonmaak kamer 1 keer per dag,Kids:babybedje;kinderstoel,Pools:buitenzwembad(zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ),Restaurant:eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: bar,Wellness:hamam;fitnessruimte;massage (tegen betaling)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-03-2025 1.231,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione