Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence Carl & Do

Baveno, Italië

 

residence-carl-do
Favoriet 
 

v.a. 199

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Residence Carl & Do in Baveno

Beleef een heerlijke vakantie bij het Lago Maggiore in deze ruime en goed verzorgde appartementen met balkon. Het meer en strand bevinden zich op slechts 200 m. U kunt gratis gebruik maken van het prachtige Aqua Adventure Park met semi-olympisch zwembad, kinderbad en waterglijbanen. Of wandel in ca. 10 minuten naar het centrum van Baveno, één van de favoriete vakantieplaatsen van de oude Engelse adel. Dit complex is een uitstekend uitgangspunt voor een gevarieerde vakantie voor het hele gezin. Gasten waarderen Residence Carl & Do met name vanwege de zeer ruime appartementen. De gratis toegang tot het Aqua Adventure Park maakt het verblijf compleet.

Beleef een heerlijke vakantie bij het Lago Maggiore in deze ruime en goed verzorgde appartementen met balkon. Het meer en strand bevinden zich op slechts 200 m. U kunt gratis gebruik maken van het prachtige Aqua Adventure Park met semi-olympisch zwembad, kinderbad en waterglijbanen. Of wandel in ca. 10 minuten naar het centrum van Baveno, één van de favoriete vakantieplaatsen van de oude Engelse adel. Dit complex is een uitstekend uitgangspunt voor een gevarieerde vakantie voor het hele gezin.

Gasten waarderen Residence Carl & Do met name vanwege de zeer ruime appartementen. De gratis toegang tot het Aqua Adventure Park maakt het verblijf compleet.

Op ca. 400 m van het centrum. Het meer met het openbare zandstrand ligt op ca. 200 m.

Baveno is schitterend gelegen tussen de heuvels en direct aan het Lago Maggiore. Dit oord met zijn vele villa's biedt een prachtig uitzicht op de Borromeïsche eilanden. Het Lago Maggiore is één van Italië's mooiste meren en verbindt Italië met Zwitserland. Hierdoor is het een ideale combinatie van bergen, meren en interessante steden.

Met de auto:
- Parkeergarage ca. € 16,50 per nacht

Met het vliegtuig:
- Luchthaven van Milaan Malpensa: ca. 56 km
- Luchthaven van Milaan Linate: ca. 110 km
- Luchthaven van Milaan Bergamo: ca. 135 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

Keukenlinnen dient u zelf mee te nemen.

De moderne appartementen van Residence Carl & Do beschikken o.a. over de volgende faciliteiten:
- Volledig ingerichte keuken met magnetron
- Airconditioning (ca. 15/6-25/8)
- Telefoon
- Tv
- Kluisje (gratis)
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Balkon

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome