Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Contessina Suites

Tsilivi, Griekenland

 

contessina-suitescontessina-suitescontessina-suitescontessina-suitescontessina-suites
Favoriet 
 

v.a. 909

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Contessina Suites in Tsilivi

8-daagse Zonvakantie naar Zakynthos bij Contessina Suites

Even helemaal tot rust komen tijdens een vakantie met je partner? Zoek dan niet verder, dit hotel heeft alles waar je naar zoekt. Een wellnesscentrum waar je kunt relaxen in de sauna of een lekkere massage neemt? Check. Een ruim zwembad met comfortabele ligbedden? Check. Het strand op loopafstand. Ook check. En dat allemaal in een rustige omgeving, waardoor je echt ongestoord kan genieten. Over het avondeten hoef je je geen zorgen te maken, want het hotel heeft 2 uitstekende restaurants. Kies jij voor degene die uitkijkt over de tuin en het zwembad of het rooftop restaurant? En ben je niet vies van een wijntje? Dan is de wijnproeverij zeker een aanrader.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Fitness
  • Sauna,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-05-2024 voor een 8-daagse vakantie 909,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari