Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sunshine Crete Beach

Koutsounari, Griekenland

 

sunshine-crete-beach
Favoriet 
 

v.a. 746

  • Beoordeeld met een 7.5
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Sunshine Crete Beach in Koutsounari

Welkom bij dit prachtige vakantiecomplex gelegen in het pittoreske dorpje Koutsounari aan de kristalblauwe zee van Kreta. Met een ideale ligging op slechts 50 meter van het zand-/kiezelstrand en omgeven door weelderige tuinen en palmbomen, kunt u hier genieten van ontspanning en verfrissing. De twee zoetwaterzwembaden bieden een perfecte plek om te zwemmen en te zonnebaden, terwijl de diverse sportfaciliteiten zorgen voor entertainment voor alle leeftijden. Laat u verwennen in de spa of geniet van een verfrissend drankje in de strandbar. Met 5-sterren service en faciliteiten, is dit vakantiecomplex de ideale keuze voor een onvergetelijke vakantie op Kreta.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 19-06-2024 voor een 8-daagse vakantie 746,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos