Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Akasha Beach Hotel - Adults only

Chersonissos, Griekenland

 

akasha-beach-hotel-adults-only
Favoriet 
 

v.a. 605

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Akasha Beach Hotel - Adults only in Chersonissos

Akasha Beach Hotel en Spa is een nieuw adult only hotel waar de luxe vanaf straalt. Kom helemaal tot rust langs het zwembad of op het strand. Wilt u toch meer privacy? Boek dan een kamer met uw eigen privézwembad of jacuzzi en geniet ondertussen van het prachtige uitzicht. Ervaar het heerlijke eten dat geserveerd wordt in een van de twee restaurants of ga voor een wat simpelere hap bij de poolbar. Heeft u geen behoefte om het resort te verlaten tijdens uw vakantie? Geen probleem, met de all inclusive service die dit hotel biedt hoeft u niets te kort te komen. Alle kamers zijn ruim en chique en stralen luxe uit. Alle kamers beschikken over een balkon. Indien u nog meer uit uw vakantie wilt halen, kunt u dus een kamer boeken met eigen jacuzzi of privézwembad!

Akasha Beach Hotel en Spa is een nieuw adult only hotel waar de luxe vanaf straalt. Kom helemaal tot rust langs het zwembad of op het strand. Wilt u toch meer privacy? Boek dan een kamer met uw eigen privézwembad of jacuzzi en geniet ondertussen van het prachtige uitzicht. Ervaar het heerlijke eten dat geserveerd wordt in een van de twee restaurants of ga voor een wat simpelere hap bij de poolbar. Heeft u geen behoefte om het resort te verlaten tijdens uw vakantie? Geen probleem, met de all inclusive service die dit hotel biedt hoeft u niets te kort te komen.
Alle kamers zijn ruim en chique en stralen luxe uit. Alle kamers beschikken over een balkon. Indien u nog meer uit uw vakantie wilt halen, kunt u dus een kamer boeken met eigen jacuzzi of privézwembad!

Akasha Beach en Spa ligt op loopafstand van de gezellige straatjes van Chersonissos en direct aan het strand.

- Restaurants en bars: in de nabije omgeving
- Centrum van Chersonissos: ca. 100 m
- Strand van Chersonissos: ca. 700 m
- Strand Star Beach: ca. 800 m
- Acqua Plus Waterpark: ca. 9 km
- The Crete Golf Club: ca. 11 km

Openbaar vervoer:
- Bushalte: ca. 80 m

Met de auto:
- Betaalde privé parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Heraklion: ca. 27 km
- Transfer luchthaven - Akasha Beach Hotel en Spa v.v. niet inbegrepen. U kunt een transfer of huurauto bijboeken

- De all inclusive service is gebaseerd op ontbijt, lunch en diner (allen in buffetvorm) snacks, en geselecteerde (non) alcoholische drankjes zijn inbegrepen
- Dit is een adult only hotel (18+)
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Moderne en luxe kamers die voorzien zijn van:
- Tv
- Airconditioning
- Kluisje
- Minibar (tegen betaling)
- Koffie- en theezetfaciliteiten
- Gratis wifi
- Badkamer met bad of douche en toilet
- Balkon

- Indien gewenst zijn de kamers te boeken met een jacuzzi of privézwembad

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos