Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Thassos Grand Resort

Potos, Griekenland

 

thassos-grand-resort
Favoriet 
 

v.a. 742

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Thassos Grand Resort in Potos

Dit hotel in Agios Ioannis is een ware oase van rust en ontspanning direct aan het strand. Met een prachtig buitenzwembad en een zandstrand op slechts 1 minuut loopafstand, is dit de perfecte plek voor zowel zonaanbidders als zwemliefhebbers. Geniet van de verfrissende drankjes aan de strandbar en ontspan op de ligstoelen terwijl je uitkijkt over de azuurblauwe zee. Dit hotel biedt de ideale combinatie van luxe en natuur, waardoor gasten zich volledig kunnen onderdompelen in een onvergetelijke vakantie-ervaring.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 25-09-2024 voor een 8-daagse vakantie 742,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari