Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Casa Cook - adults only

Kolymbia, Griekenland

 

hotel-casa-cook-adults-onlyhotel-casa-cook-adults-onlyhotel-casa-cook-adults-onlyhotel-casa-cook-adults-onlyhotel-casa-cook-adults-only
Favoriet 
 

v.a. 938

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Casa Cook - adults only in Kolymbia

Vanaf het moment dat de zon opkomt tot ver na zonsondergang vier je in Hotel Casa Cook vakantie op een heel relaxte manier. De locatie is prachtige en de sfeer is rustig en helemaal zen. Hier ervaar je het luxe Griekse leven op de best mogelijke manier en heb je echt quality time voor jezelf en elkaar. Net als het hotel zijn ook de comfortabele hotelkamers en suites ingericht met stoffen van aardse kleuren en natuurlijke materialen. Reserveer je een kamer met privézwembad of gedeeld bad, dan heb je vóór het ontbijt nog een verkwikkende duik genomen en kan de dag goed beginnen. Alles draait om wat jij belangrijk vindt en het personeel heeft een uitstekend oog voor detail en goede service. Enjoy!

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos