Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Etheria Villas

Agios Nikolaos, Griekenland

 

etheria-villas
Favoriet 
 

v.a. 1.497

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Etheria Villas in Agios Nikolaos



Ik ben zojuist aangekomen in Etheria Villas en weet gewoon niet waar ik moet kijken, het is hier zo mooi! Ik voel de rust op mij neerdalen en zie hoe de infinity pool lijkt te versmelten met de zee. Tegelijkertijd bedenk ik me dat het zorgvuldig uitgedachte interieur niet zal misstaan in een magazine. 

Dit beeldschone adresje ligt in in Agios Nikolaos, in het noorden van Zakynthos. Een plek niet ver van het beroemde strand van Navagio en de ferry, die je in een uur naar buureiland Kefalonia brengt. Vanuit de villa kun je mooie uitstapjes maken naar pittoreske bergdorpjes en de blauwe grotten. Maar lekker even nietsdoen, is op een plek als deze ook zeker geen straf! Geniet van een verfrissende duik met de zee op de achtergrond, nestel je in een comfortabel ligbed met een spannend boek en een lekker drankje, boek een weldadige massage of laat een privéchef voor je koken. Het kan hier allemaal!
  • Wellness:massage (tegen betaling),Kids:babybedje;kinderstoel,Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;modern ingerichte accommodatie;receptie;parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;schoonmaak kamer 1 keer per dag,Regular:parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;massage (tegen betaling);babybedje;kinderstoel;buitenzwembad;schoonmaak kamer 1 keer per dag,Pools:buitenzwembad
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-02-2026 1.497,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos