Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Georgioupolis Resort

Chania, Griekenland

 

georgioupolis-resort
Favoriet 
 

v.a. 551

  • Beoordeeld met een 7.3
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Georgioupolis Resort in Chania

Dit resort in Georgioupoli is de perfecte keuze voor strandliefhebbers en gezinnen. Met een prachtig zwembadcomplex en een ligging op slechts een steenworp afstand van het strand, is ontspanning gegarandeerd. Geniet van de vele sport- en recreatiemogelijkheden, zoals aquarobics en een fitnessstudio, of verwen uzelf in het wellnessgedeelte met een sauna en hamam. Voor de jongste gasten is er een miniclub en een speelplaats, terwijl de volwassenen kunnen genieten van livemuziek en een breed scala aan gastronomische opties. Dit resort biedt een all-inclusive ervaring die zorgt voor een zorgeloos verblijf en volop genieten van lekker eten en drinken.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos