Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Rimondi Grand Resort & Spa

Stavromenos, Griekenland

 

hotel-rimondi-grand-resort-spa
Favoriet 
 

v.a. 271

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Rimondi Grand Resort & Spa in Stavromenos

Rimondi Grand Resort & Spa is een 5-sterrenresort waar rust en cultuur de belangrijkste elementen zijn. Het resort ligt op een prachtige locatie in een rustige omgeving en is aan de ene kant verbonden met het dorp Nea Magnisia en aan de andere kant met een verbazingwekkende kleine kloof met plantages. Bij Rimondi Grand Resort & Spa kunt u genieten van het uitzicht over de Kretenzische zee aan de voorzijde en de natuurlijke omgeving aan de andere zijde, zo onstaat er een perfecte sfeer voor rust, ontspanning en natuur. Tijdens uw verblijf aan het resort kunt u gebruik maken van de diverse faciliteiten. Ontspannen in de wellnesscenter, een verkoelende duik nemen in het zwembad of de Kretenzische keuken uitproberen, hier worden verse producten gebruikt en ervaart u de Kretenzische cultuur en tradities. Voorgaande bezoekers van Rimondi Grand Resort & Spa waardeerden de omgeving en het vriendelijke personeel. Het personeel staat graag voor haar gasten klaar en kijken

Rimondi Grand Resort & Spa is een 5-sterrenresort waar rust en cultuur de belangrijkste elementen zijn. Het resort ligt op een prachtige locatie in een rustige omgeving en is aan de ene kant verbonden met het dorp Nea Magnisia en aan de andere kant met een verbazingwekkende kleine kloof met plantages. Bij Rimondi Grand Resort & Spa kunt u genieten van het uitzicht over de Kretenzische zee aan de voorzijde en de natuurlijke omgeving aan de andere zijde, zo onstaat er een perfecte sfeer voor rust, ontspanning en natuur. Tijdens uw verblijf aan het resort kunt u gebruik maken van de diverse faciliteiten. Ontspannen in de wellnesscenter, een verkoelende duik nemen in het zwembad of de Kretenzische keuken uitproberen, hier worden verse producten gebruikt en ervaart u de Kretenzische cultuur en tradities.

Voorgaande bezoekers van Rimondi Grand Resort & Spa waardeerden de omgeving en het vriendelijke personeel. Het personeel staat graag voor haar gasten klaar en kijken uit naar uw aankomst.

Rimondi Grand Resort & Spa bevindt zich in de rustige omgeving van Stavromenos, wel vindt u op loopafstand gezellige restaurants en bars. Met een gratis shuttleservice ligt u binnen een handomdraai op het strand te genieten van de Griekse zon.

- Diverse restaurants en bars: op loopafstand
- Strand: ca. 1,2 km
- Centrum van Rethymnon: ca. 13 km

Met de auto:
- Gratis parkeren

Met het openbaar vervoer:
- Bushalte: ca. 1 km

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Kreta: ca. 71 km

- Huisdieren zijn niet toegestaan

De kamers van Rimondi Grand Resort & Spa bieden u alle comfort aan die u nodig heeft tijdens uw bezoek aan Kreta. De kamers zijn allen voorzien van:
- Tv
- Telefoon
- Airconditioning
- Kluisje
- Minibar
- Badkamer met douche of bad en föhn
- Terras of balkon

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari