Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Domes Zeen, a Luxury Collection Resort, Chania

Rethymnon (Platanes), Griekenland

 

domes-zeen-a-luxury-collection-resort-chania
Favoriet 
 

v.a. 880

  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Domes Zeen, a Luxury Collection Resort, Chania in Rethymnon (Platanes)

Wanneer je verblijft bij Domes Zeen, a Luxury Collection Resort, Chania in Chania bevind je je vlak bij het strand, op een kwartiertje rijden van Nea Chora-strand en Gouden Strand. Dit 5-sterrenhotel ligt op 4,3 km van Oud-Venetiaanse Haven en op 9,3 km van Strand van Agia Marina. Plezier gegarandeerd met recreatieve voorzieningen zoals een buitenzwembad en fitnessfaciliteiten. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en cadeauwinkels/kiosken. Enkele van de voorzieningen zijn een computerstation, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is 24 uur lang tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je een gratis valetparkeerservice. Geniet van een maaltijd in het restaurant of blijf op je kamer en profiteer in dit hotel van de 24-uurs roomservice. Ontspan met een lekker fris drankje van een poolbar of één van de 2 bars/lounges. Dagelijks kun je van 07.30 uur tot 11.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet.  Doe of je thuis bent in één van de 65 klimaatgeregelde kamers met een minibar en espressoapparaten. Alle kamers hebben balkons of terrassen. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers beschikken over een douche, gratis toiletartikelen en haardrogers.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 15-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 880,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari