Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Olympic Palace Resort Hotel & Convention Center

Ixia, Griekenland

 

olympic-palace-resort-hotel-convention-center
Favoriet 
 

v.a. 567

  • Beoordeeld met een 8
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Olympic Palace Resort Hotel & Convention Center in Ixia

Dit moderne designhotel in Ixia biedt een prachtig uitzicht op de bergen vanaf de balkons en terrassen van de kamers, terwijl de ligging op slechts 100 meter van het kiezelstrand zorgt voor een ontspannen strandvakantie. Met twee buitenzwembaden en een uitgestrekte tuin, is dit resort ideaal voor gasten die willen genieten van de zon en het zwembad. De kamers zijn comfortabel ingericht en bieden een scala aan voorzieningen voor een aangenaam verblijf, waaronder gratis Wi-Fi en airconditioning. Met een scala aan sport- en wellnessfaciliteiten, evenals verschillende eetgelegenheden, is dit hotel perfect voor een veelzijdige vakantie in Rhodos.

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari