Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Paralos Kyma Dunes

Mastichari, Griekenland

 

paralos-kyma-dunes
Favoriet 
 

v.a. 730

  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Paralos Kyma Dunes in Mastichari

Kyma Mare is het ideale hotel voor je zomervakantie op Kos. Zwem op het privéstrand van Mastichari, ga op de comfortabele ligstoelen liggen en geniet van het zonnebaden in de mediterrane zon. Er zijn twee buitenzwembaden bij het hotel waar je een verfrissende duik kunt nemen. Ammos Pool Bar staat altijd tot uw beschikking voor een overheerlijk drankje of een snelle snack gedurende de dag. Restaurant Dunes biedt een unieke culinaire ervaring en serveert zowel mediterrane gerechten als specialiteiten geïnspireerd op de internationale keuken. Proef de smaakvolle lekkernijen en laat je fascineren door hun rijke smaak. Het goed uitgeruste fitnesscentrum is de beste manier om tijdens je vakantie in vorm te blijven en je trainingsroutine bij te houden. Raadpleeg ons vriendelijke personeel en laat ze je helpen bij het organiseren van een geweldig avontuur op het eiland. We kunnen je de beste plaatsen aanbevelen om te paardrijden, watersporten te beoefenen of andere activiteiten die u kunnen fascineren. Zet je schrap voor een opwindende ervaring op Kos! Het is zeker vermeldenswaard dat Kyma Mare milieuvriendelijke methoden gebruikt voor de productie van energie en warmte. We hebben het gebruik van hernieuwbare energiebronnen gemaximaliseerd door een fotovoltaïsch zonnesysteem en efficiënte water-naar-water geothermische warmtepompen te installeren. Daarom wordt Kyma Mare beschouwd als een groen hotel. We beschermen het milieu en bieden onze gasten de beste service voor een onvergetelijke vakantie op het eiland Kos!
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 09-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 730,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari