Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cicada Suites

Amnissos, Griekenland

 

cicada-suites
Favoriet 
 

v.a. 2.246

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Cicada Suites in Amnissos



Als je het hebt over pareltjes, dan is dit er één: Cicada Suites in het dorpje Amnissos op mijn favoriete Griekse eiland, Kreta. Bij aankomst krijg ik een warm welkom van de eigenaar van deze prachtige suites. Zodra ik mijn eerste verfrissende duik heb genomen in het kristalheldere water van de zee, die op slechts een paar stappen lopen ligt, kan mijn vakantie écht beginnen!

Cicada Suites bestaat uit een aantal prachtige suites met een uniek interieur. De natuurlijke materialen, zachte kleuren en fijne stoffen creëren die ultieme mediterrane sfeer waar ik zo van houd. Alle suites zijn tevens voorzien van een privézwembad en zelfs een eigen gym. Je hebt hier alle privacy die je maar kan wensen en het zandstrand met luxe hemelbedden ligt praktisch voor de deur. Ook staat er elke ochtend een zalig ontbijt voor je klaar en kun je in het restaurant terecht voor heerlijke cocktails en de lekkerste gerechten. Trek je er graag op uit? Bezoek dan zeker eens Elafonisi Beach. Deze mooie baai met roze zand en helderblauw water is een van de mooiste van Kreta.


  • Regular:kluisje (op de kamer);roomservice;parkeerterrein;wi-fi op de kamer;bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 7 keer per week;schoonmaak kamer 7 keer per week,GeneralFacility:Officiële classificatie: 5 sterren;klasse;modern ingerichte accommodatie;receptie;kluisje (op de kamer);roomservice;parkeerterrein;wi-fi op de kamer;bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 7 keer per week;schoonmaak kamer 7 keer per week
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-11-2025 2.246,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos