Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Semiramis

Rhodos Stad, Griekenland

 

hotel-semiramishotel-semiramishotel-semiramishotel-semiramishotel-semiramis
Favoriet 
 

v.a. 555

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Semiramis in Rhodos Stad

Hotel Semiramis is een comfortabel hotel met een ideale ligging. Vanuit het hotel sta je binnen de kortste tijd op het strand of in het centrum van Rhodos-Stad. De barstreet ligt ook in de buurt, dus na een avondje stappen ben je zo weer terug! Bezoek ook de oude, ommuurde stad en de sfeervolle haven. Kies voor een complete reis om halfpension bij te boeken, dan staat er iedere avond een heerlijk buffet voor je klaar. Dit hotel is de perfecte uitvalsbasis om zowel van de zon te genieten als Rhodos te leren kennen!

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari