Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Istion Club & Spa

Nea Potidea (Kassandra-Chalkidiki), Griekenland

 

istion-club-spa
Favoriet 
 

v.a. 466

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Istion Club & Spa in Nea Potidea (Kassandra-Chalkidiki)

Deze club werd gebouwd in 2008. Het van airconditioning voorziene hotel biedt 145 kamers. Er is een lift voorhanden waarmee de meeste etages bereikbaar zijn. Faciliteiten als een kluis en een wisselkantoor zorgen voor een comfortabel verblijf. Via wifi krijgen de gasten in de gemeenschappelijke ruimte toegang tot het internet. De volgende gastronomische voorzieningen zijn beschikbaar in het verblijf: een restaurant, een eetzaal, een ontbijtzaal en een bar. Het is mogelijk om inkopen te doen in een supermarkt en een souvenirwinkel en andere winkels. Op het terrein van de club zijn een mooie tuin en een speelplaats te vinden. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Ook meertalig personeel, een kinderopvang, roomservice, een wasservice en een kapper worden aangeboden. Daarnaast wordt er een pendeldienst aangeboden. Sportieve gasten, die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur (tegen betaling) op prijs stellen.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 15-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 466,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari