Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Opsis Villas

Akrotiri, Griekenland

 

opsis-villas
Favoriet 
 

v.a. 3.440

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Opsis Villas in Akrotiri



Ik was al een tijdje op zoek naar een luxe villa op het mooie Zakynthos, waar ik heerlijk tot rust zou kunnen komen. Opsis Villas blijkt precies het adresje waar deze twee wensen samenkomen. Het werkelijk adembenemende uitzicht over zee zorgt direct voor dat ontspannen gevoel en met de luxe zit het eveneens helemaal goed op deze fijne plek.

De villas zijn op en top modern ingericht met strakke meubels en grote ramen, en gedecoreerd met natuurlijke tinten. De keuken is ruim en biedt de mogelijkheid om gezellig samen te genieten van een zelf klaargemaakte maaltijd. De schuifpui van de woonkamer kan helemaal opengeschoven worden, waardoor je vanuit de woonkamer al kunt luisteren naar het geruis van de zee. Op het terras met ligstoelen en privézwembad is het nog meer genieten. Het lijkt wel alsof het drukke thuisleven niet meer bestaat. Zo rustgevend is het hier. Mijn slaapkamer is ook al zo zen ingericht, heerlijk! Het is dat Zakynthos fantastische highlights heeft, die ik heel graag wil bezoeken, anders zou ik het liefst de hele dag in mijn mooie villa willen wegdromen.


  • Pools:buitenzwembad,Kids:babybedje;kinderstoel,Regular:wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;massage (tegen betaling);babybedje;kinderstoel;duiken (tegen betaling);watersporten: gemotoriseerd: tegen betaling;buitenzwembad;schoonmaak kamer schoonmaak kamer 1 keer per 1 dagen,Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),GeneralFacility:Officiële classificatie: 5 sterren;totaal aantal kamers: 2;modern ingerichte accommodatie;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;schoonmaak kamer schoonmaak kamer 1 keer per 1 dagen,Wellness:massage (tegen betaling),Sports:duiken (tegen betaling);watersporten: gemotoriseerd: tegen betaling;fietsverhuur (huur)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-09-2025 3.440,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari