Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Boheme Mykonos

Mykonos stad, Griekenland

 

boheme-mykonosboheme-mykonosboheme-mykonosboheme-mykonosboheme-mykonos
Favoriet 
 

v.a. 1.282

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Boheme Mykonos in Mykonos stad

8-daagse Zonvakantie naar Cycladen bij Boheme Mykonos

Bij dit hotel ben je even weg van de drukte. Word wakker in een moderne suite en stap het balkon op. Daar waait een verkoelend zeebriesje je tegemoet. Begin de dag met een lekker ontbijt op het terras waarna je heerlijk kunt relaxen. Strijk neer op een ligbed bij het zwembad of in de lounge. En wanneer je de gezelligheid op wilt zoeken, dan wandel je binnen een paar minuten het centrum in. Ideaal om je souvenirs te shoppen of om een lekker hapje te eten. Wil je liever dineren bij het hotel? Dat kan ook. Geniet van de heerlijke gerechten en leer ze zelf te bereiden tijdens een kookworkshop.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Roomservice,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 1.282,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari