Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Theros Luxury Villas

Damatria Karpathos, Griekenland

 

theros-luxury-villas
Favoriet 
 

v.a. 897

  • Beoordeeld met een 9
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Theros Luxury Villas in Damatria Karpathos



Met de wind door mijn haren vaar ik langs het prachtige Karpathos. Ik geniet van de zonnestralen die weerkaatsen op het blauwe water. Vanaf de boot kijken we uit op de azuurblauwe zee, de witte stranden en de bergachtige natuur. Eigenaar Charisios heeft mij uitgenodigd om een weekje te verblijven bij zijn unieke vakantieplekje.

Theros Luxury Villas is een droom die is uitgekomen voor Charisios en zijn vrouw. Samen besloten ze om vijf villa's te bouwen en reizigers de schoonheid van Karpathos te laten zien.

Na de boottrip trek ik mezelf terug in mijn villa. Mijn terras is ruim en kijkt uit over de kalme zee en de ruige bergen van Karpathos. De inrichting van mijn villa is modern en oogt fris door de witte tinten. Door het kleine trappetje loop je zo naar de mezzanine waar het tweepersoonsbed staat. Mijn keuken is ruim en eigenaar Charisios heeft al mijn basis-ingrediënten alvast in huis gehaald. Peper, zout, olijfolie en een aantal kruiden zijn in mijn keukentje te vinden. Hoe fijn is dat? Aan alle kleine details is hier gedacht!
  • Regular:lobby;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;babybedje;kinderstoel;schoonmaak kamer 5 keer per week,Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Kids:babybedje;kinderstoel,GeneralFacility:totaal aantal kamers: 5;modern ingerichte accommodatie;receptie;lobby;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;schoonmaak kamer 5 keer per week
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-07-2024 897,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos