Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Pepper Sea Club

Georgioupolis, Griekenland

 

pepper-sea-club
Favoriet 
 

v.a. 727

  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Pepper Sea Club in Georgioupolis

Met een verblijf bij Pepper Sea Club Hotel - Adults Only in Apokoronas bevind je je vlak bij Strand van Georgioupolis en op 2 min. rijden van Episkopi Beach. Dit 5-sterrenhotel ligt op 5,9 km van Kalyváki en op 7,4 km van Meer van Kournas. Verwen jezelf met massages wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Profiteer van recreatieve voorzieningen zoals een buitenzwembad en een 24-uurs fitnesscentrum. Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs receptie, meertalig personeel en een bagageopslagruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Bestel iets lekkers in een van de 2 restaurants van dit hotel of blijf gewoon lekker binnen en profiteer van roomservice (beperkte tijden). Er zijn ook snacks beschikbaar in de koffiebar/het café. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Doe of je thuis bent in één van de 95 klimaatgeregelde kamers met espressoapparaten en een smart-tv. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben haardrogers en badjassen. Bij de voorzieningen horen een kluis en een koffiezetapparaat/waterkoker en de kamers worden dagelijks schoongemaakt.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 15-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 727,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos