Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lyttos Mare

Anissaras, Griekenland

 

lyttos-mare
Favoriet 
 

v.a. 677

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Lyttos Mare in Anissaras

Lyttos Mare Hotel is gelegen aan de kust van Analipsis op Kreta, een hotel geschikt voor zowel jong als oud. De Griekse gastvrijheid en een gezinsvriendelijke sfeer bieden u de beste vakantie. Wat het hotel uniek maakt, is de aanwezigheid van het element water. Privé-en centrale zwembaden, waterfonteinen en een unieke lagune bevinden zich op het resort. Een exclusief, gezinsvriendelijk resort dat een ideale plek is om te kunnen ontspannen en mooie herinneringen te maken. Geniet van het heerlijke eten in één van de vijf restaurants. De kinderen die zich vermaken in het waterpark en het geluid van de zee zorgen voor een ultiem vakantiegevoel. Ook kunt u hier heerlijk ontspannen op het privéstrand of bij één van de zwembaden en besteld u de heerlijkste drankjes bij een van de bars. Er zijn zoveel mogelijkheden dat u eigenlijk het hotel niet hoeft te verlaten. Wilt u toch het eiland gaan ontdekken? Dan is Lyttos Mare een erg goede uitvalsbasis om bijvoorbeeld

Lyttos Mare Hotel is gelegen aan de kust van Analipsis op Kreta, een hotel geschikt voor zowel jong als oud. De Griekse gastvrijheid en een gezinsvriendelijke sfeer bieden u de beste vakantie. Wat het hotel uniek maakt, is de aanwezigheid van het element water. Privé-en centrale zwembaden, waterfonteinen en een unieke lagune bevinden zich op het resort. Een exclusief, gezinsvriendelijk resort dat een ideale plek is om te kunnen ontspannen en mooie herinneringen te maken.

Geniet van het heerlijke eten in één van de vijf restaurants. De kinderen die zich vermaken in het waterpark en het geluid van de zee zorgen voor een ultiem vakantiegevoel. Ook kunt u hier heerlijk ontspannen op het privéstrand of bij één van de zwembaden en besteld u de heerlijkste drankjes bij een van de bars. Er zijn zoveel mogelijkheden dat u eigenlijk het hotel niet hoeft te verlaten. Wilt u toch het eiland gaan ontdekken? Dan is Lyttos Mare een erg goede uitvalsbasis om bijvoorbeeld Chersonissos of Analipsis te gaan bezoeken.

Wat u ook gaat doen, het wordt beslist een onvergetelijke vakantie!

Lyttos Mare Hotel bevindt zich in de badplaats Analipsis.

- Aan het privé zandstrand
- Chersonissos: ca. 5 km
- Aquarium: ca. 7 km
- Bushalte: ca. 500 m
- Dichtstbijzijnde winkels, restaurants en bars: ca. 500 m
- Rustig gelegen

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Heraklion: ca. 21 km

- Transfer luchthaven - accommodatie v.v. inbegrepen wanneer u een boeking inclusief vlucht maakt
Bij uw reisdocumenten ontvangt u een voucher met instructie waar u zich kunt melden voor uw transfer naar de accommodatie. Hierop staat ook vermeld hoe u de transfer van uw accommodatie naar de luchthaven terug kunt bevestigen.

- Gratis badhanddoekenservice

- U reserveert op basis van halfpension (ontbijt en diner) of all inclusive. All inclusive is gebaseerd op het volgende:
Ontbijt in buffetvorm (07:30-10:30 uur)
Lunch in buffetvorm (12:30-15:30 uur)
Diner in buffetvorm (18:30-21:30 uur)
Diverse snacks (10:00-00:00 uur)
Koffie/thee en koekjes (10:00-17:00 uur)
IJs (11:00-18:30 uur)
Geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10:00 tot 00:00
Tegen betaling: import drankjes, flessen wijn en champagne


Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari