Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Apollonia Beach Resort & Spa

Amoudara, Griekenland

 

hotel-apollonia-beach-resort-spa
Favoriet 
 

v.a. 558

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Apollonia Beach Resort & Spa in Amoudara

Bij Apollonia Beach Resort en Spa kunt u volledig tot rust komen. Het hotel beschikt over veel verschillende faciliteiten. Terwijl de kinderen genieten van het glijplezier en een dansje doen in de kidsclub, kunt u genieten van de Griekse zonnestralen en het prachtige uitzicht. Het resort beschikt over meerdere restaurants, gezellige bars en kleine winkeltjes. Na een korte wandeling, bent u zo op het strand met ligstoelen en parasols. Ook het centrum is op korte loopafstand te vinden van Apollonia Beach Resort en Spa. Ontdek de prettige sfeer van Amoudara en het is zeker de moeite waard om door het stadje te dwalen. Het Apollonia Beach Resort en Spa heeft een ideale ligging voor een heerlijke zonvakantie, maar ook om het prachtige eiland Kreta te ontdekken. Het ruime aanbod aan faciliteiten zorgt ervoor dat u uitgerust terug komt van uw vakantie en dat u eigenlijk gelijk weer terug wilt.

Bij Apollonia Beach Resort en Spa kunt u volledig tot rust komen. Het hotel beschikt over veel verschillende faciliteiten. Terwijl de kinderen genieten van het glijplezier en een dansje doen in de kidsclub, kunt u genieten van de Griekse zonnestralen en het prachtige uitzicht. Het resort beschikt over meerdere restaurants, gezellige bars en kleine winkeltjes. Na een korte wandeling, bent u zo op het strand met ligstoelen en parasols. Ook het centrum is op korte loopafstand te vinden van Apollonia Beach Resort en Spa. Ontdek de prettige sfeer van Amoudara en het is zeker de moeite waard om door het stadje te dwalen.

Het Apollonia Beach Resort en Spa heeft een ideale ligging voor een heerlijke zonvakantie, maar ook om het prachtige eiland Kreta te ontdekken. Het ruime aanbod aan faciliteiten zorgt ervoor dat u uitgerust terug komt van uw vakantie en dat u eigenlijk gelijk weer terug wilt.

Het 5-sterrenresort bevindt zich op korte loopafstand van het strand. Rondom het Apollonia Beach Resort & Spa vindt u gezellige winkeltjes en restaurants.

- Centrum Amoudara: ca. 700 m
- Strand: ca. 200 m
- Strand Amoudara Beach: 3,5 km
- Centrum van Heraklion: ca. 9 km

Openbaar vervoer:
- Bushalte: ca. 200 m

Met de auto:
- Gratis privé parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Heraklion: ca. 13 km
- Transfer luchthaven - Apollonia Beach Resort en Spa v.v. niet inbegrepen. U kunt een transfer of huurauto bijboeken

- De all inclusive service is gebaseerd op ontbijt, lunch en diner (allen in buffetvorm) snacks en geselecteerde (non) alcoholische drankjes zijn inbegrepen
- Het resort bestaat uit een hoofdgebouw en 2 bijgebouwen
- Huisdieren zijn niet toegestaan

De kamers van Apollonia Beach Resort en Spa zijn netjes en comfortabel. De kamers zijn allen tenminste voorzien we:
- Tv
- Telefoon
- Airconditioning
- Kluisje (tegen betaling)
- Kleine koelkast
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Kinderbed gratis aanwezig (opgeven bij boeking)
- Balkon of terras

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos