Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sunny Villas & SPA

Hanioti, Griekenland

 

sunny-villas-spa
Favoriet 
 

v.a. 1.065

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Sunny Villas & SPA in Hanioti



Pavlos en Popi hebben niets teveel gezegd. Sterker nog, ik denk dat er niet genoeg woorden zijn om te beschrijven hoe mooi de zonsondergang op dit stukje van Chalkidiki is. Op aanraden van het Griekse echtpaar heb ik mij in een heerlijke ligstoel bij mijn privézwembad genesteld. En het uitzicht is prachtig! Zo ver ik kan kijken zie ik de zee schitteren in het laatste beetje zonlicht en aan de horizon ligt Mount Athos.

Vasilis en Elena zijn de eigenaren van dit fijne plekje. Zij vertelden mij dat de ouders van Vasilis de basis hebben gelegd voor het creëren van deze moderne villa's. Eind jaren '80 bouwden zij hun eerste hotel en vond Vasilis het prachtig om alles te weten te komen over de service en gastvrijheid. Geen wonder dat hij dit zelf wilde voorzetten! In 2014 heeft hij samen met Elena elf unieke en luxueuze villa's gebouwd met als doel hun gasten het gevoel van thuis weg van huis te bieden, in een prachtige omgeving.

En dat maken zij zeker waar. Sinds ik hier enkele dagen geleden aankwam ben ik nog niets tekort gekomen. En er is hier zoveel te doen, dat ik me geen dag verveel. Ik heb de sauna al uitgeprobeerd en vandaag heb ik een bezoekje gebracht aan het pittoreske Paliouri. Het enige dat elke dag hetzelfde is, is het moment dat de avond valt. Dan trek ik mij terug bij mijn heerlijke villa en geniet ik van de zonsondergang die op geen enkele plek zo mooi is als hier.
  • Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Regular:kluisje (op de kamer);lobby;brood bestelservice;roomservice;televisiehoek;parkeerterrein;eetgelegenheden: snackbar;drinkgelegenheden: bar; cocktailbar;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis); bij de receptie (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;wellnesscenter/spa: sauna (gratis); jacuzzi; massages (tegen betaling);fitnessruimte (gratis);schoonheidsbehandelingen (tegen betaling);babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);binnenzwembad(zout water; verwarmd);buitenzwembad(zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) );schoonmaak kamer 7 keer per week;wi-fi in openbare ruimte: gratis;wi-fi op de kamer: gratis,Restaurant:eetgelegenheden: snackbar;drinkgelegenheden: bar; cocktailbar,Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Pools:binnenzwembad(zout water; verwarmd);buitenzwembad(zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ),Wellness:wellnesscenter/spa: sauna (gratis); jacuzzi; massages (tegen betaling);fitnessruimte (gratis);schoonheidsbehandelingen (tegen betaling),GeneralFacility:modern ingerichte accommodatie;receptie (geopend van 10:00 tot 22:00 uur) (centrale receptie);kluisje (op de kamer);lobby;brood bestelservice;roomservice;televisiehoek;parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis); bij de receptie (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;schoonmaak kamer 7 keer per week;huisdieren toegestaan;wi-fi in openbare ruimte: gratis;wi-fi op de kamer: gratis
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-06-2025 1.065,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos