Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Wyndham Grand Crete Mirabello Bay

Agios Nikolaos, Griekenland

 

wyndham-grand-crete-mirabello-bay
Favoriet 
 

v.a. 691

  • Beoordeeld met een 8.2
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Wyndham Grand Crete Mirabello Bay in Agios Nikolaos

Dit prachtige kuurhotel biedt een ideale locatie voor strandliefhebbers, gezinnen, jongeren en natuurliefhebbers. Met directe toegang tot de zee en een rustige ligging in Agios Nikolaos, is dit hotel de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon. Met verschillende kamertypes, zwembaden en sportfaciliteiten, is er voor elk wat wils. Ontspan op het zonneterras, geniet van de vele restaurants en bars, en verken de omgeving per fiets of te voet. Een wellnessgedeelte en entertainmentprogramma maken het verblijf compleet.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos