Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Maison Des Lys

Akrotiri, Griekenland

 

maison-des-lys
Favoriet 
 

v.a. 1.381

  • Beoordeeld met een 7.8
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Maison Des Lys in Akrotiri



Als ik aan Santorini denk, denk ik aan witte huisjes, een ruige natuur en schitterende zonsondergangen. In Maison Des Lys komt het allemaal samen. Zittend op mijn balkon, geniet ik van het magische uitzicht over de Caldera kust en het plaatsje Fira. Het geluid van de golven maakt het plaatje compleet.

Maison Des Lys ligt op een unieke locatie in Akrotiri, het zuidelijkste dorp van Santorini. Je zit hier namelijk bovenop een klif. De luxe suites zijn ingericht met elegantie en comfort, waardoor je je direct thuis voelt. Begin je dag met een heerlijk ontbijt op het terras en neem daarna een verfrissende duik in het zwembad. Hoewel je hier eigenlijk niet weg hoeft, is het de moeite waard om eropuit te gaan. Breng een bezoek aan de ruïnes van Akrotiri, slenter door de smalle straatjes van Fira en ontdek de kleurrijkste stranden.


  • Mandatory:lokale heffingen: circa 0;50 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht);climate resilience tax: circa 7;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Restaurant:eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: bar,Pools:buitenzwembad,Wellness:massage,GeneralFacility:totaal aantal kamers: 25;modern ingerichte accommodatie;receptie (24 uur geopend);kluisje (op de kamer; bij de receptie);parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte; op de kamer;bedlinnen inclusief verschoning 7 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 7 keer per week;schoonmaak kamer 7 keer per week;huisdieren niet toegestaan,Kids:babybedje;kinderstoel,Regular:kluisje (op de kamer; bij de receptie);parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: bar;wi-fi in openbare ruimte; op de kamer;bedlinnen inclusief verschoning 7 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 7 keer per week;massage;babybedje;kinderstoel;buitenzwembad;schoonmaak kamer 7 keer per week
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-06-2025 1.381,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari