Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Domes Novos Santorini

Oía, Griekenland

 

domes-novos-santorinidomes-novos-santorinidomes-novos-santorinidomes-novos-santorinidomes-novos-santorini
Favoriet 
 

v.a. 1.086

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Domes Novos Santorini in Oia

Domes Novos Santorini is een verfijnd 5-sterren hotel dat een exclusief verblijf biedt aan gasten die op zoek zijn naar een combinatie van luxe en comfort. Het resort, met ons Excellent label, biedt een adembenemend uitzicht op de zee en de beroemde zonsondergang van Santorini. Of je nu geniet van een romantisch uitje of een onvergetelijke vakantie met het gezin, Domes Novos belooft een onvergetelijke ervaring op het prachtige eiland.

Het exterieur is prachtig en de strak gepleisterde terracotta muren maken je nieuwsgierig naar wat er van binnen afspeelt. De met zorg ingerichte hotelkamers en 1-kamerbungalows worden gekenmerkt door een verfijnde grijstint en subtiele houten details die de ruimtes verrijken. Naast de prachtige afwerking, bieden de faciliteiten, zoals een kingsize bed, je veel comfort en maakt het privézwembad het helemaal af. Zie jij jezelf al liggen op dat heerlijke ligbed? Life is good… 

Het ontbijt is inbegrepen en boek je het diner er bij dan geniet je ook van gastronomische hoogstandjes in het kenmerkende rooftoprestaurant Vatanee. Deel de heerlijkste mezes die volgens oude culinaire tradities worden bereid; echt een klein feestje. Natuurlijk sluit je de dag perfect af met een heerlijke cocktail in een van de sfeervolle bars.


Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari