Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Incognito Luxury Villas

Arkassa, Griekenland

 

incognito-luxury-villas
Favoriet 
 

v.a. 800

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Incognito Luxury Villas in Arkassa



Wat een prachtig plekje is dit toch. Je kunt het bijna magisch noemen! Ik ben op Karpathos. Een Grieks eiland in de Egeïsche Zee, dat nog niet ontdekt is door de massa en gelegen is tussen Rhodos en Kreta. Sinds ik hier ben aangekomen, kan ik niet stoppen met foto's maken. Van het adembenemende landschap, de oneindig blauwe zee en mijn nieuwste ontdekking: Incognito Luxury Villas.

De splinternieuwe villa's zijn een lust voor het oog en hebben een modern en minimalistisch design. Het mooiste is, dat je hier incognito kunt genieten. Er is rust en volledige privacy en de fijne faciliteiten, hoef je met niemand anders te delen. Oftewel, het is een heerlijke plek waar je samen met je geliefde geniet van quality time en pure ontspanning. Kook samen een heerlijke maaltijd in je riante keuken of laat een privéchef voor je koken. Het leven is hier fijn, heel fijn…
  • GeneralFacility:totaal aantal kamers: 6;klasse: luxe;modern ingerichte accommodatie;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;schoonmaak kamer 2 keer per week;huisdieren toegestaan (alleen kleine dieren/honden),Regular:kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;buitenzwembad;schoonmaak kamer 2 keer per week,Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Pools:buitenzwembad
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-07-2024 800,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos