Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Elite

Rhodos Stad, Griekenland

 

hotel-elitehotel-elitehotel-elitehotel-elitehotel-elite
Favoriet 
 

v.a. 514

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Elite in Rhodos Stad

Hotel Elite ligt in het hart van het gezellige Rhodos-stad. Geniet van het gemak van de centrale ligging, waardoor je gemakkelijk de historische bezienswaardigheden, lokale eetgelegenheden en levendige straten van het centrum kunt verkennen.

De kamers van Hotel Elite zijn smaakvol ingericht en voorzien van moderne voorzieningen, zodat je kunt ontspannen en tot rust kunnen komt na een dag vol ontdekkingen. Bestel een verkoelend drankje op het ruime terras in de bar en maak het jezelf gemakkelijk. Het behulpzame personeel staat klaar om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ontdek Rhodos-stad met gemak vanuit Hotel Elite en creëer onvergetelijke herinneringen op het prachtige eiland in Griekenland.


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos