Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Pnoé Breathing Life - adults only

Amnissos, Griekenland

 

hotel-pnoe-breathing-life-adults-onlyhotel-pnoe-breathing-life-adults-onlyhotel-pnoe-breathing-life-adults-onlyhotel-pnoe-breathing-life-adults-onlyhotel-pnoe-breathing-life-adults-only
Favoriet 
 

v.a. 1.325

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Pnoé Breathing Life - adults only in Amnissos

In Hotel Pnoé Breathing Life ben jij uniek en in een kalme en rustgevende omgeving ontdek je de meest briljante versie van jezelf. Kom volledig tot rust in dit prachtige hotel met het label Excellent, waar luxe en natuurlijk leven samengaan. Dit hotel, introduceert een gastvrijheidservaring in het prachtige landschap van Kreta. Hedendaags design en luxe voorzieningen vermengen zich in het resort waar wellness centraal staat. Met state-of-the-art suites en een ongelooflijk culinair aanbod allemaal in open ruimtes die rust uitstralen.

De Eco Feel is hier zeer belangrijk en om de locals te ondersteunen, wordt er gebruik gemaakt van oa lokale doucheproducten. Nog vóór het uitgebreide ontbijt, dompel jezelf onder in het verwarmde privézwembad en begin je helemaal zen aan een nieuwe dag. Wil je er een keer op uit? Op slechts 7 kilometer ligt het levendige centrum van Heraklion en hier valt altijd iets te beleven.

Het verblijf is pas compleet als je gebruik maakt van de innovatieve Spa en wellness ruimtes. Hier kalmeer je de geest en het lichaam in een rustgevende omgeving en glijden alle spanningen zo van je af. Na een vakantie in dit fantastische hotel ben je klaar om het dagelijks leven nieuw leven in te blazen.


Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari