Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Magique Bleu Suites

Tragaki, Griekenland

 

magique-bleu-suitesmagique-bleu-suitesmagique-bleu-suitesmagique-bleu-suitesmagique-bleu-suites
Favoriet 
 

v.a. 1.048

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Magique Bleu Suites in Tragaki

8-daagse Zonvakantie naar Zakynthos bij Magique Bleu Suites

Gelegen op een prachtig eiland, biedt deze accommodatie luxe en stijl met het strand vlakbij. De service is van hoog niveau. De All Inclusive formule is top. Geniet de hele dag door van heerlijke drankjes en snacks, ontspan met een cocktail aan de bar of neem een verfrissende duik in het zwembad. Met het strand op korte afstand, is een dagje aan zee nooit ver weg. De ruime, moderne en stijlvolle kamers zorgen voor een comfortabel verblijf. De natuurrijke omgeving nodigt uit tot mooie wandelingen tussen de olijfbomen, maar je kunt ook gewoon ontspannen bij de accommodatie voor de ultieme ontspanning.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 01-07-2024 voor een 8-daagse vakantie 1.048,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari