Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Maison Dalidaz

Vothonas, Griekenland

 

maison-dalidaz
Favoriet 
 

v.a. 1.145

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Maison Dalidaz in Vothonas



Terwijl ik binnenloop bij Maison Dalidaz, moet ik mijzelf even in m'n arm knijpen. Is dit een droom of is dit een van mijn meest bijzondere ontdekkingen ooit? Ik bedoel, veel verblijven op Santorini zijn uniek, maar dit is van een heel andere orde. Maison Dalidaz is niet zomaar een hotel op een berg. Dit is een super-de-luxe verblijf in een berg. Of eigenlijk een grotwoning.

Dit adresje is genesteld in de kloof van het dorp Vothonas en bestaat verder nog uit twee traditionele woningen die volledig zijn gerenoveerd. Authentieke details en grotachtige vormen zijn nog overal zichtbaar. Net als lichte kleuren en een minimalistische vormgeving. Hoe bijzonder is dat? Op deze unieke plek geniet je vooral van de rust en van elkaar. Zin om lekker te ontspannen? Neem dan van een verkoelende duik in het zwembad of boek een massage en laat kundige handen je in de relaxmodus brengen. Tot slot bevind je je op Santorini. Een vulkaaneiland met bijzondere stranden. De mooiste liggen in het oosten en zijn een autoritje meer dan waard!


  • Deposit:borg: circa 300;00 € per eenheid per verblijf contant te betalen (ter plekke te betalen; verplicht),Wellness:massage (tegen betaling),GeneralFacility:Officiële classificatie: 4;5 sterren;totaal aantal kamers: 2;totaal aantal gebouwen: 2;authentieke accommodatie;modern ingerichte accommodatie;receptie (centrale receptie);geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);borg (contant te betalen);bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;schoonmaak kamer 1 keer per dag;huisdieren toegestaan,Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);borg (contant te betalen);bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;massage (tegen betaling);babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);handdoekenservice;buitenzwembad (aantal 1)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer 1 keer per dag,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Pools:handdoekenservice;buitenzwembad (aantal 1)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen),Mandatory:climate resilience tax: circa 7;00 € per eenheid per nacht contant te betalen (ter plekke te betalen; verplicht)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-11-2025 1.145,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos