Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ciel Boutique Villas

Damatria Karpathos, Griekenland

 

ciel-boutique-villas
Favoriet 
 

v.a. 1.007

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Ciel Boutique Villas in Damatria Karpathos



Nadat ik een telefoontje had gehad van Maria kon ik aan niets anders meer denken. Ik moet op vakantie naar Karpathos! Haar oom Charisios is eigenaar van het unieke adresje Theros Luxury Villas en dat is echt wonderschoon.  Na mijn vlucht ben ik gelijk in mijn huurauto gestapt en door de bergachtige natuur van Karpathos rijd ik naar Ciel Boutique Villas toe. Maria staat al enthousiast op me te wachten, maar ik blijf eerst even stilstaan om het in mij op te nemen. Ze heeft geen woord gelogen. Ik kan niet wachten om de binnenkant te bekijken.

Op de heuvel liggen de mooie villa's met elk een privézwembad. Maria begeleidt mij naar mijn villa, het is luxueus en ruim ingericht. Ik zie een trapje dat naar de open slaapkamer leidt en daar komt het waanzinnige uitzicht mij tegemoet. Daarna neem ik nog een verfrissende duik in het zwembad, voordat ik lekker ergens een hapje ga eten en de Grieke keuken ga ontdekken.
  • Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Regular:lobby;wi-fi in openbare ruimte; op de kamer;bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;bagagerie;schoonmaak kamer 6 keer per week,GeneralFacility:totaal aantal kamers: 5;modern ingerichte accommodatie;lobby;wi-fi in openbare ruimte; op de kamer;bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;bagagerie;schoonmaak kamer 6 keer per week;huisdieren niet toegestaan
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-05-2025 1.007,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos