Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Avdou Collection Suites

Avdou, Griekenland

 

avdou-collection-suites
Favoriet 
 

v.a. 508

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Avdou Collection Suites in Avdou



Door mijn zonnebril tuur ik vanaf het terras uit over het knusse haventje van Sissi. Ik neem de laatste slok van mijn verfrissende drankje en ga dan richting mijn verblijf voor de komende week. Eileen, de gastvrouw van Avdou Collection Suites, heeft me uitgenodigd om langs te komen en kennis te maken met dit romantische adresje tijdens mijn vakantie op Kreta. Daar zeg ik geen nee tegen.

Als we aangekomen zijn ben ik direct onder de indruk van de prachtige villa's. Ze staan middenin het groen en geven mij een romantisch gevoel. De fruit- en olijfbomen en de groentetuin maken van Avdou een kleurrijk plaatje. Het uitzicht over het heuvelachtige Griekse landschap lijkt eindeloos. Eileen laat me even genieten van wat ik voor me zie, voordat ze me naar mijn eigen verblijf brengt.

Mijn luxe ingerichte villa is van alle gemakken voorzien. Ik heb mijn eigen zwembad voor de deur met ligstoelen om lekker van de zon te genieten. Als ik eraan denk dat ik zo in het knus verlichte zwembad lig, voel ik me gelijk ontspannen. De komende week is deze villa helemaal voor mij alleen, ik zou hier wel eeuwig kunnen blijven. De stilte en het uitzicht om mij heen zal nooit vervelen…
  • GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;totaal aantal kamers: 20;kluisje (op de kamer);lobby;televisiehoek;parkeergarage;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis); bij de receptie (gratis);bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 3 dagen;handdoeken inclusief verschoning handdoeken 1 keer per 3 dagen: extra verschoning op verzoek;schoonmaak kamer 7 keer per week;huisdieren toegestaan (alleen kleine dieren/honden);airconditioning: gratis;verwarming: gratis,Regular:kluisje (op de kamer);lobby;televisiehoek;parkeergarage;eetgelegenheden;drinkgelegenheden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis); bij de receptie (gratis);bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 3 dagen;handdoeken inclusief verschoning handdoeken 1 keer per 3 dagen: extra verschoning op verzoek;yoga;massage (tegen betaling);kinderstoel;crèche (tegen betaling);handdoekenservice;buitenzwembad (oppervlakte: 91 m²)(zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ; buitenzitje (gratis): parasol; ligstoelen; tafel);schoonmaak kamer 7 keer per week;airconditioning: gratis;verwarming: gratis,Wellness:yoga;massage (tegen betaling),Pools:handdoekenservice;buitenzwembad (oppervlakte: 91 m²)(zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ; buitenzitje (gratis): parasol; ligstoelen; tafel),Mandatory:climate resilience tax: circa 7;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Kids:kinderstoel;crèche (tegen betaling),Sports:fietsverhuur (huur);fietsroutes info,Restaurant:eetgelegenheden;drinkgelegenheden
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-10-2024 508,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari