Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Casa Cook Samos - adults only

Pythagorion, Griekenland

 

hotel-casa-cook-samos-adults-onlyhotel-casa-cook-samos-adults-onlyhotel-casa-cook-samos-adults-onlyhotel-casa-cook-samos-adults-onlyhotel-casa-cook-samos-adults-only
Favoriet 
 

v.a. 1.120

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Casa Cook Samos - adults only in Pythagorion

Hotel Casa Cook Samos is het paradepaardje van de Casa Cook keten. Gelegen tussen de groene natuur, adembenemende turquoise water en mousserende wijnen van het prachtige eiland Samos. In deze Boutique beleef je de Casa Cook ervaring op haar best, want dit mythische eiland is echt van het off the beaten track-niveau. Ook fijn, voor de deur sta je al bijna direct met je voeten in het zand.

Geïnspireerd door Griekse huisjes, ook wel Kamares genoemd, tref je hier een authentieke sfeer. Maar uiteraard niet zonder de moderne snufjes te ervaren, want er is aan alles gedacht om jouw zonvakantie onvergetelijk én bijzonder comfortabel te maken. Warme kleuren, stijlvolle design en organische elementen vind je overal terug. In combinatie met een speels gevormde zwembad, olijfbomen, wuivende palmbomen en ultra-comfortabele ligbedjes is jouw vakantiegevoel
 spot-on!

Er zijn meerdere restaurants, waaronder het Beach House restaurant, met panoramische uitzichten over de Egeïsche zee. Laat je smaakpapillen de Mediterrane smaken beleven of hou je summerbody in shape in het fitnesscenter. Hou je van Yoga, dan zit je hier eveneens goed. Er zijn meerdere sessies en de serene locatie leent zich hier werkelijk perfect voor!

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos