Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hidden Cove Corfu

Kontokali, Griekenland

 

hidden-cove-corfu
Favoriet 
 

v.a. 988

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hidden Cove Corfu in Kontokali



Ik heb de levendige hoofdstad Kerkyra op Corfu nog maar net achter me gelaten en nu sta ik in een oase van rust. Ik bevind me in de badplaats Kontokali, in Hotel Hidden Cove Corfu. Dit smaakvolle adresje is mijn onderkomen voor de komende dagen en heeft me gelijk al bij aankomst enorm verrast…

Het hotel is namelijk prachtig ontworpen: het is licht, modern en supersmaakvol ingericht. Daarnaast is er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor er overal om je heen een heerlijke sereniteit hangt. Wandel je naar je kamer, neem dan het hotel en de omgeving in je op. De trappenhuizen van glas geven fantastische doorkijkjes. Zo kijk je bijvoorbeeld op de tuin die volstaat met palmbomen en zie je het zwembad dat omringd wordt door comfortabele ligbedden. Krijg je al zin om te relaxen? Ook voor leuke uitstapjes zit je hier goed. Geniet van ontspannen dagen aan de Ionische zee of huur een bootje in de haven. Vanaf het water ontdek je de leukste baaien en stranden van het eiland.
  • Pools:handdoekenservice;buitenzwembad(zoet water; buitenzitje: stoelen; parasol; ligstoelen; tafel),GeneralFacility:Officiële classificatie: 3 sleutels;totaal aantal verdiepingen: 3;klasse: luxe;modern ingerichte accommodatie;receptie (geopend van 07:00 tot 22:00 uur);lift;kluisje (op de kamer);lobby;ontbijtruimte;parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte; op de kamer;bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;bagagerie;schoonmaak kamer 1 keer per dag;huisdieren niet toegestaan,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Restaurant:eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: pool/snackbar,Mandatory:climate resilience tax: circa 1;50 € per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Regular:lift;kluisje (op de kamer);lobby;ontbijtruimte;parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: pool/snackbar;wi-fi in openbare ruimte; op de kamer;bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);handdoekenservice;buitenzwembad(zoet water; buitenzitje: stoelen; parasol; ligstoelen; tafel);schoonmaak kamer 1 keer per dag
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-12-2024 988,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos